2789
خوآخه چرا🤔

من ۱۹ سالمه 

سره یه موضوع خیلی مسخره چنان محکم کوبید تو صورتم که چشمام و دماغو هنوز درد می کنه از دیشب تا حالا اونم تو خیابون تازه البته کسی نبود 

بعد من چشمام درد گرفت دو لا شدم دو دستی جلو چشمام گرفتم چشام بسته بود 

همین طور که دولا بودم محکم کوبید تو کمرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ۱۹ سالمه  سره یه موضوع خیلی مسخره چنان محکم کوبید تو صورتم که چشمام و دماغو هنوز درد می کنه ...

نمیدونم چی بگم‌چطور دلش اومده  واقعا شاید ناونی ببخشی بعدش نیومد ماچت کنه یا معذرت بخوادشاید همون لحظه تعادل نداشته

نمیدونم چی بگم‌چطور دلش اومده  واقعا شاید ناونی ببخشی بعدش نیومد ماچت کنه یا معذرت بخوادشاید هم ...

نه نیومد

سره اینکه چرا جلو چادرت نگرفتی 

تازه من یه شلوار خیلیییییی گشاد شلوار بگ پوشیده بودم مانتو ام جو بسته

دلخورنباش حتما حالش ازیه جادیگه گرفته بودسرتوخالی کردانشالله که یه بخت خوب نصیبت بشع عزیزم

نه والا اتفاقی نیفتاده بود دفعه اولشم نیست هر دفعه هم این جوری می کرد هیچی بهش نمی گفتم 

ولی الان از صمیم قلبم ازش متنفر شدم 

جوری که دیگه هیچ وقت نمی تونم مثل قبل دوسش داشته باشم 

نه که فقط به خاطر الان باشه به خاطر تمام دفعاتی که این طوری باهام رفتار کرد 

نه والا اتفاقی نیفتاده بود دفعه اولشم نیست هر دفعه هم این جوری می کرد هیچی بهش نمی گفتم  ولی ا ...

قربونت برم به خودت برس توفکرش نباش میدونم منم خودم مادرم شاید گاهی دخترممم کتک بزنم ولی یه ساعت دیگه ماچش میکنم بغلش میکنم تایادش بره حتما میفهمه که اشتباه کرده توهم به فکر خودت باش ذهنتو درگیرش نکن چه میشه کرد مادر دیگه