2789
عنوان

صاحب خونم

2022 بازدید | 68 پست

دوستان چند روز پیش صاحب خونم زنگ زد گفت من پول ندارم‌ پولتو پس بدم تا زمانیکه مستاجر جدید نیاد نمیتونم ،خودمم قراره خونه بگیرم پولشو لازم دارم تا اون موقع بیست روز از موعدم مونده ، باید چیکار کنم پس بده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم گفت موعدت تموم بشه پست نمیدم چون ندارم

نمیتونه بگو بگرد مستاجر پیدا کن

بگید یه روز اضافه تر بمونه ازتون خسارت میگیریم و باید از الان صابخونه بگرده برا مستاجر

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
ب اش مستاجر پیدا کن

خیلی قیمت بالایی گذاشته دوماه پیش دونفر خواستن از همسایه ها قیمتو شنیدن از خنده مردن گفتن مگه ما خریم با این قیمت بگیریم زنگ زدن بهش گفتن تخفیف بده نداده بود بهشون

خیلی قیمت بالایی گذاشته دوماه پیش دونفر خواستن از همسایه ها قیمتو شنیدن از خنده مردن گفتن مگه ما خری ...

بعضیا واقعا نجومی میگن....ما خونمونو ماه قبل فروختیم یارو دقیقا ۲۰ برابر پول رهنی که ما دادیم دست مستاجر نرخ گذاشته من شاخ دراوردم 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
نمیتونه بگو بگرد مستاجر پیدا کن

میگه تقصیر خودت بوده دیر گفتی بهم میخوام برم ،دوماه پیش زنگ زد گفت میخوایش گفتم نه همسایه ها گفتن گذاشته دیوار خونه رو ، حالا سر همین برج بهم زنگ زد گفت میخوای چیکار کنی گفتم تا فردا پس فردا صب کن بهت بگم ، بعد دو روز پیام دادم گفتم نه نمیخوامش گفت چرا دیرر بهم گفتی دقیقا اول برج بود که گفتم یعنی یک ماه فرصت داره جز اونم ، از ماه قبل همش دیوار میزاشت کسی خونش رو‌ نمیخاد چون پارکینگ نداره میخواد سر من دبه دربیاره

اینجوری که بده 

یادمه ما 10 سالپیش که اجاره نشین بودیم 4 ملیون پول پیش داشت گفت از  مستاجر بعدی بگیرید. اونم نداشت ماهی 100 تومن میداد😩 یسری هم میگفت بیا جاروبرقی مون ببر بجای پول 

بعضیا واقعا نجومی میگن....ما خونمونو ماه قبل فروختیم یارو دقیقا ۲۰ برابر پول رهنی که ما دادیم دست مس ...

این دیگه قیمتش نجومی نیس مضحکه یعنی هر کی میشنوه اول شاخ درمیاره بعدش دو‌ ساعت میخنده ی خونه ی خیلی کوچیک و بدون امکانات رو دقیقا هم قیمت یه اپارتمان ۱۴۰متری با امکانات تمام گذاشته

بازار مسکن بی صاحبه  هر کی هر قیمتی دلش بخاد میزاره

منم خیلی زیر قیمت داده بودم بهشون ولی اینم واقعاااا نجومی میگه....

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
نمیتونه بگو بگرد مستاجر پیدا کن بگید یه روز اضافه تر بمونه ازتون خسارت میگیریم و باید از الان صابخو ...

بنظرتون ب املاکی زنگ بزنم بگم ب طور جدی زنگ بزنه بهش بگه؟؟چون فامیلشونه