2777
2789
عنوان

بچه ها عشقم...

441 بازدید | 34 پست

۳روزه باهم بحث لفظی کردیم بعدمقصرم بود 

۳روز ن اون پیام داد نه من

بعد من امروز تا۱ظهرانلاین بودم یعنی دوسع ساعت یبار

دیگه انلاین نشدم تا۱۲شب

باگوشی داداشم چک میکردم ک اونم هر۲ساعت میومداینستا ۵دقیقه انلاین میشد و بعدش اف مطمعنم میخاسته ببینه من ان میشم یا ن بعد۱۲ ک ان شدم دیدم آنفالوم کرد خخخخ

منم نگفتم چرا و واسه چی واکنش نشون ندادم

دوسه مااه پیشم ک بحثمون شده بود باز۳روزپیام ندادم اونم نداد آنفالو و بلاک کرد وقتی دیدم گفتم چرااینکارو کردی خیلی زشت اینکارگفت پیام ندادی گفتم لابدنمیخای درارتباط باشیم و تموم دیگه ازبلاک درنمیارم تموم خدافظ و منم گفتم اوکی بای صبحش بازخودش فالو کرد و ازبلاک دراورد

حالاامشبم فک کرده باز انفالوکنه ولی بلاک نکرد بحرف میام منم اصلاهیچ نمیگم...بنظرتون خودش باعث میشه بحرف بیادپیام بده اگه پیام ندم بهش...

و اینکارحس میکنم سوزوندتش ک پیام ندم انفالو کرده ک بحرفم بیام ولی کورخوند.

خدایاشکرت...❤️

همیشه وقتی دعوا میکنن پیام نمیده؟

شاید باورت نشه امادعوا نمیکنیم این ۲مین باره اونم فقط بحث لفظی اگ هم بحثی بوده هی من رفتم طرفش دیگ اینبارنمیرم ک حساب کاردسش بیاد

خدایاشکرت...❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید باورت نشه امادعوا نمیکنیم این ۲مین باره اونم فقط بحث لفظی اگ هم بحثی بوده هی من رفتم طرفش دیگ ا ...

دوسپرته؟

بزار اون بیاد

لبخند تو خلاصه ترانه هاست...دستای تو برای زخم من دواست...
دوسپرته؟ بزار اون بیاد

اره گلم..

بنظرت پیام ندم میده؟؟؟

من میگم منتظرمونده پیام بدم بازبرم سمتش وگرنه همون صبح میتونس انفالو کنه خخخ ک انلاینم میشدم ازعمداینجورکرده ک بحرف بیارتم باز

خدایاشکرت...❤️

الان فک نمیکنی عمرتون رو الکی دارید هدر میدید؟ 

چراهدر‌.ادمیزاددل داره احساس داره عاشق شدن دوس داشتن جزیی اززندگیه ادم باید اینچیزارو تجربه کنه...مگه چقدعمرمیکنیم ک باب دلمون پیش نریم

خدایاشکرت...❤️

اره گلم.. بنظرت پیام ندم میده؟؟؟ من میگم منتظرمونده پیام بدم بازبرم سمتش وگرنه همون صبح میتونس انف ...

بهترین دفاع حملس قهر نکنید برو غر بزن بهش که زود به من پیام بده از دلم در بیار 

بهترین دفاع حملس قهر نکنید برو غر بزن بهش که زود به من پیام بده از دلم در بیار 

میدونی چیه من حتی ده روز پیشم ک ماشین جدید خرید ی وسیله خوشگل برا ماشینش خریدم بدسش رسید حداقل نگفت وسبله بدستم رسیده ممنون میتونس ب این بهونه۲روزپیش پیام بده ولی نداد مقصره دووس ندارم هی من برم سمتش اونم عمداانفالو کرد ک من بازبرم سمتش اینقدغرورشو دوس داره یبارم اون بیادسمتم

خدایاشکرت...❤️

یعنی امتحانش کنم یاچی متوجه منظورتون نمیشم مثلا چه پیامی

نهه 

اگه دوست داری لنفالوش کن از پیج خودت با اون چک کن که انلاینع یا نه به اسم یه پسر یا چیزی بزن که فکر نکنه میخوای چکش کنی ببین ذایرکت بدی حواب میده

اره گلم.. بنظرت پیام ندم میده؟؟؟ من میگم منتظرمونده پیام بدم بازبرم سمتش وگرنه همون صبح میتونس انف ...

همش ک نباید تو بری بزار خودش بیاد

لبخند تو خلاصه ترانه هاست...دستای تو برای زخم من دواست...
میدونی چیه من حتی ده روز پیشم ک ماشین جدید خرید ی وسیله خوشگل برا ماشینش خریدم بدسش رسید حداقل نگفت ...

اره درست میگین خیلی ناراحت کنندس وقتی اوکی بودین باهم گفتی بهشون که از این موضوع ناراحت میشین؟

نهه  اگه دوست داری لنفالوش کن از پیج خودت با اون چک کن که انلاینع یا نه به اسم یه پسر یا چیزی ...

ببین جواب میده اماادمی نیس پابده

باپیج خودمم چک میکنم وقتی انلاین شم امامنم مدت زیادانلاین میشم فک نکنه بخاطراونه فک کنه یاچت میبینم یاسرگرمم تو اینستا

خدایاشکرت...❤️