2777
2789
عنوان

کمی بدقولی

276 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من دوماه عقدکردم همسرم کمی بدقول یعنی خانوادش میگن تمام امیدما به تو که این مشکلو درستش کنی 

مثلا میگه ۵ دقیقه دیگه میام اما میشه 1ساعت آلان من از ۹ شب منتظرشم تا آلان تماس گرفتم گفت یه مقدارکاردارم خونه خودمون میام پیشت یکمی دیگه اما دقیقاشده ۳ ساعت که از حرفش میگذره آلان هم هرچقدرتماس میگیرم جواب نمیده هم نگرانم هم بشدت عصبانی چندین بار هم بهش گفتم همه جوره خوبی به جز این بدقولی واهمیت ندادن به وقت و زمان 

نمیدونم چجوری باید بهش بگم این ارزش قائل نشدن به زمان وساعت داره منو اطرافیانش رو اذیت میکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودش هم قبول داره که بد قوله

خودش قبول داره وسعی داره درستش کنه اما بنظرم باید تلاش بیشتری داشته باشه من اصلا خوشم نمیادش کسی به همسرم بگه بدقول هستی درسته قبول داریم وقبول داره هست اما اگر اصلاحش کنه کسی مدام بازگو نمیکنه 

اولا ک خانوادش اشتباه میکنن ک امیدشون ب شماست،رفتاری ک چندین سال خانواده نتونن درست کنن و خودشون اصلا باعث شکل گیری این رفتار بودن چجوری ی آدم جدید درست کنه

دوما میتونی خودت هم متقابلا همون رفتار و کنی و بد قول باشی ببینی موثره یا نه

نگران ک نباش چون اخلاقشه و اتفاقی نیفتاده قطعا،تو تایمی ک حال جفتتون خوبه راجبش با همسرت حرف بزن ک چ احساسی پیدا میکنی این کار و میکنه یا چقد کارات عقب میفته و اینا

عزیزم یه زمانی که یه کارخیلی مهم باهاتون داره یاقراره باهم برای کاربانکی واداری یا...بریدشماهم معطلشون کنید!بعدبهشون پیام بدین بگین هروقت تودیرمیای من اینجوری میشمااگه عصبانی شدن هم که چه بهتربگین میبینی چقدآدم ناراحت وعصبی میشه وقتی بدقولی ببینه کلایکی ازروش های آموزش تنبیه وپاداشه ترجیحااول ازدر پاداش واردشین ووقتی خوش قول بودازش تشکرکنیدیابهش هدیه بدین جواب ندادازدرتنبیه واردشین.

موفق باشید💚🌱

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

عزیزم یه زمانی که یه کارخیلی مهم باهاتون داره یاقراره باهم برای کاربانکی واداری یا...بریدشماهم معطلش ...

من خیلی دختر دقیقی هستم تایم وزمان واسم مهم  اگر گفتم. ساعت۹ فلان جا هستم 8.55دقیقه اون مکان حاظرم اما متاسفانه همسرم کمی بابتش اهمیت قائل نیست این دوماه تاحدودی تونستم این مشکل رو کمرنگ کنم اما امشب واقعا کلافه شدم دیگه ۹شب تا آلان من. نگران وعصبیم تماس وپیامم پاسخگو. نیست 

خودش قبول داره وسعی داره درستش کنه اما بنظرم باید تلاش بیشتری داشته باشه من اصلا خوشم نمیادش کسی به ...

پس  وقتهای  که بد قولی نکرد  تشویقش کن  کم کم  طی زندگی درست میشه دیدیم که میگم😂(همسر من راه کارش این بود که دبگه قول نداد 😊میگه اگه تونستم)

بخشندگی نشانه خردمندی است🌹
2790
2778
2791
2779
2792