2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بچه منم داره خیلی تحقیق کردم  آخرش متوجه شدم لوزه داره  و چرک پشت لوزه هاش مونده و ب ...

پسر کوچکمم لوزه داره حتی پشت کوششم غدد لنفاوی داره دکترم بردم گفتن جای نگرانی نیست زیاد دستکاریش نکنید یعنی میتونه بخاطر اینا باشه 

نزدیک 5 سالشه، نمیدونم دکتر معاینه کرد چیزی نگفت

منم بچم سه سال و نیمشه تا حالا نگفته گوشم درد میکنه اما من چندتا متخصص خیلی خوب بردم یکیش داروی اعصاب داد وقتی بچم خورد همش میخابید و روده هاش خوب کار نمیکرد دیگه ندادم چون یبوست شد اونم به شدت 

دیگه خودم بعداز کلی پرس و جو تحقیق متوجه شدم سینوزیت داره بردم متخصص گوش و حلق بینی معاینه ش کرد گفت هم لوزه داره و هم سینوزیت و ندادن قروچه ش هم به همون دلیله که سرو گوش بچه درد میکنه 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
پسر کوچکمم لوزه داره حتی پشت کوششم غدد لنفاوی داره دکترم بردم گفتن جای نگرانی نیست زیاد دستکاریش نکن ...

آره خودشه منم یک سال انواع آزمایش و بدبختی کشیدم تا دلیل دندان قروچه بچمو فهمیدم 

تا میتونی آب سرد 

بستنی 

نوشیدنی سرد 

غذای چرب بهشون نده 

من تا رعایت کنم بچم خوب میشه ولی کافیه رعایت نکنم بچم هم تب میکنه هم موقع خاب دندان قروچه

آره خودشه منم یک سال انواع آزمایش و بدبختی کشیدم تا دلیل دندان قروچه بچمو فهمیدم  تا میتونی آب ...

دقیقا قبلا اصلا اینجوری نبودن از وقتی تابستون شده بستنی چیزای سرد میخورن شدید شده کاش بچه هام به اندازه ما به فکر خودشون بودن یکم حرف گوش میدادن 

دقیقا قبلا اصلا اینجوری نبودن از وقتی تابستون شده بستنی چیزای سرد میخورن شدید شده کاش بچه هام به اند ...

وای من اینقدر حساسم و تذکر دادم بچم هزجا میره میگه آب شیر میخورم یه بار پدر شوهرم براش بستنی خرید حدود یک ساعت منتظر وایستاد تا من رفتم و ازم اجازه گرفت چون آب شده بود گذاشتم بخوره زیاد تذکر بده و حساس باش تا بچه ها حساب ببرن چون وقتی بچه شب دندان قروچه میکنه مادرا از ناراحتی خابشون نمیبره

وای من اینقدر حساسم و تذکر دادم بچم هزجا میره میگه آب شیر میخورم یه بار پدر شوهرم براش بستنی خرید حد ...

اره بخدا من الان بخاطر دندون قروچشون نشستم دارم حرص میخورم اونام همش دندوناشونو بهم فشار میدادن