2777
2789
عنوان

شرکت نفیس🌱

109 بازدید | 8 پست

عضو شرکت نفیس شدم 

خودم محصولات خریدم راضی بودم 

روبیکا کانال دارم دوست داشتین عضو بشین

@arayeshy_nafisss

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مردا میان تو کانالت بعد میان پی وی اذیتت میکنن 

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍
خواهشا صادقانه بگو حداقل درامدت در ماه چقدر هست  من دانشجوام و شدیدا ب کار احتیاج دارم لطفا ر ...

ببین عزیزم همش بستگی به خودت داره که چقدر مشتری جذب کنی، چقدر فعالیت کنی، چقدر خرید کنی♥

هستن کسایی که تو شرکت استخدام شدن و درامدشون میلیونی شده و حتی بیشتر فقط و فقط بستکی به خودت وتلاش خودت داره،  منم تازه عضو شدم ولی یک دوستی دارم سودش از این کار تا یک تومن هم رسیده

چطور؟؟؟ 

خیلی راحت 

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍
خیلی راحت 

منظور که چرا بیان کانالم 

من کانال داشتم ولی مزاحمت نداشتم خداروشکر