2777
2789
عنوان

یعنی جدا شیم؟

160 بازدید | 13 پست

گف دگ کار برام پیدا نمیشه، گفتم حیف نمیتونم کاری کنم برات اگ اینجا بودی شرکت ها سریع میبردنت

اقا این نشست کلی پیام داد ک اره موقعیت فرق میکنه تو وارد جامعه هنوز نشدی یکم ک فک میکنی فک کردی همه چیو بلدی، برات حرف میزنم حرف خودتو میزنی 

اول ری*دم بش بعد گفتم من مجبورت نکردم ب چیزی فقط نظرمو گفتم 

بعد گف ما واقعا مناسب هم نیستیم دو تا لجبازیم، دو لجباز یک نفر بشن خیلیییی خسته کنندس انقد عذابم نده و فلان 

بعد میاد میگ خواهشا دگ تکرار نکن ناراحتم نکن 

میدونم نمیتونه جدا بشه.. ولی این حرفاش یعنی جدا شیم؟،،، ی سال و نیمه باهمیم انلاین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متولد ۶۷ هستی؟

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
نه 

چن سالته ؟

اون چن سالشه؟

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
من 20.اون 26

از تحصیلات و محل زندگیتون بگو 

تا بگم چه کاری مناسبه انجام بدی 

البته اگه دلت خواست

خودت چی فکر میکنی؟ شاید بهش فشار اومده عصبانی بوده همچین حرفی زده

همش ب خودم میگم کسی ک دوستت داشته باشه یا حداقل برات ارزش قائل باشه نمیاد ازت ایراد بگیره،، تو رو همونجور ک هستی میپذیره