2777
2789
عنوان

دختر یا پسر؟.

112 بازدید | 9 پست

من که خودم از بچگی چون پسر نیستم خیلی مامانم علاقه ای بهم نداره🌚🚬.

ولی خوب خودم واقعا عاشق دخترم...

پسر عمم وقتی ازدواج کرد پشت سرشم نگاه نکرد و فقط به باباش زنگ میزد بدون این که حتی حالشو بپرسه میگفت پول بریز شماره کارتمو میفرستم ولی دختر عمم بعد ازدواج موقع کرونا برای پدر و مادرش غذا میفرستاد.

+راهکار بدید برای khodkoshi امیدوارم درست نوشته باشم🌚.

میشه برام یک صلوات بفرستی؟ممنونم💗(حساب دست ۲ نفره)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دلیل نمیشه برای اینکارت چیکار اونا داری خودت به جایی برسه که بی نیاز باشی از خانواده ات

دارم تو ی پاساژ لباس فروشی کار میکنم ولی نمیرسم واقعا با اون پول کاری کنم ب مامانم میگم یخورده بده بعدن میدم میگه نه ولی داداشم میگه میده بدون این که بگه برای چی میخوای..🌚

استار تر واقعا اینطوری نیست این تلقین شماست خیلی کم پیش میاد مادر دختر به این سن رو برای داشتن فرزند پسر دوست نداشته باشه معمولا تو نوزادی یا بچه تر بودن شاید ولی نه الان که خانم هستی

دارم تو ی پاساژ لباس فروشی کار میکنم ولی نمیرسم واقعا با اون پول کاری کنم ب مامانم میگم یخورده بده ب ...

خیلی از خانواده های ایرانی پسر پرستن

ولی تو زندگی خودتو فداشون نکن

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

استار تر واقعا اینطوری نیست این تلقین شماست خیلی کم پیش میاد مادر دختر به این سن رو برای داشتن فرزند ...

میبینی که شده هنوز هم میگه دختر چیه دختر فقط پول ادمو میخوره پسر شاخه شمشاد🌚🚬