2777
2789
سرده فضاش
مرد که تـــــــــــو باشی زن بـودن خـوب است .. از مـیان تمام مذکرهای دنیـا ... فقط کـافیـست پــای تــــــــــو در میان باشـد .. نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانوم بودن چه کیــــفی دارد ..
ن چرت شده من نگاه نمیکنم اصلن
ب هرچه غیرازخداامیدداشته باشی خداتوراازهمان چیزناامیدخواهدکرد😳😳😳😳وقتی میگویم برایم دعاکن یعنی کم اورده ام یعنی دیگرازدست خودم برای خودم کاری برنمیاید😞😞😞😞خدایامنتظرمعجزه ام یادت نره فقط تورودارم😢😢😢😢😢😢😢😢😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اولی بهتر بود خیلی اینم وقتایی که مسابقه داره جالب میشه .در کل بد نیس الان
من گناه می کنم و تو جورش را می کشی ... سندش ؟؟ طولانی شدن "غیبتت " … **اللهم عجل لولیک الفرج ** ^^^ خدای من زندگیم را به خودت گره بزن ،گره کور !
یه مقدار نورپردازیشو تصویربرداریش بد شده، نورایی که به کار بردن خیلی تیره س، دل آدم میگیره، به نظرمم باید یه فرد جدید یا عروسکی اضافه کنن تا یکم تغییر کنه
میگن هرکی دوست مجازیش خوشگله میره بهشت خوشبحالتون به خاطر من میرین بهشت… یه سایت خوب راجبه برنامه نویسیhttp://jgeek.ir/?ckattempt=1
این فصل سومه;فصل اولش خیلی خوب بود;ولی الان کلی سانسور داره و بخشای خوبشو حذف کردن;فصل اول خیلی خودمونی تر بود و تیراژ اخرش مثلا صدای خنده داشت که صدای خنده ی زن هم قاطیش بود ولی زود جمعش کردن
اشتباه کرد فضا را بزرگ کرد
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊