مرد که تـــــــــــو باشی زن بـودن خـوب است .. از مـیان تمام مذکرهای دنیـا ... فقط کـافیـست پــای تــــــــــو در میان باشـد .. نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانوم بودن چه کیــــفی دارد ..
ب هرچه غیرازخداامیدداشته باشی خداتوراازهمان چیزناامیدخواهدکرد😳😳😳😳وقتی میگویم برایم دعاکن یعنی کم اورده ام یعنی دیگرازدست خودم برای خودم کاری برنمیاید😞😞😞😞خدایامنتظرمعجزه ام یادت نره فقط تورودارم😢😢😢😢😢😢😢😢😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه مقدار نورپردازیشو تصویربرداریش بد شده، نورایی که به کار بردن خیلی تیره س، دل آدم میگیره، به نظرمم باید یه فرد جدید یا عروسکی اضافه کنن تا یکم تغییر کنه
میگن هرکی دوست مجازیش خوشگله میره بهشت
خوشبحالتون به خاطر من میرین بهشت…
یه سایت خوب راجبه برنامه نویسیhttp://jgeek.ir/?ckattempt=1
این فصل سومه;فصل اولش خیلی خوب بود;ولی الان کلی سانسور داره و بخشای خوبشو حذف کردن;فصل اول خیلی خودمونی تر بود و تیراژ اخرش مثلا صدای خنده داشت که صدای خنده ی زن هم قاطیش بود ولی زود جمعش کردن
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊