2777
2789
عنوان

دومین انتقال منفی خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 63 پست
منی که ۹ بار انتقال منفی داشتم   ولی بی خیال خدا بزرگه انقدر هم مهم نيست

میشه بگید اخرین بار پیش کدوم دکتر مثبت شد ؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منی که ۹ بار انتقال منفی داشتم   ولی بی خیال خدا بزرگه انقدر هم مهم نيست

انشالله خدا درهای رحمت اش رو بروت باز کنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چند روز پیش تو مراسم عزاداری یه خانومی باردار بود میگفت بعد از ۳ بار ای وی اف که نگرفته طبیعی باردار شده خدا بخواد خودش میده بهتون نا امید نشید 

من یک عدد مامان اینده ام انشالله  
و مني كه ديشب فهميدم ناخواسته حاملم😞 از ديشب تا حالا كارم گريست خدايا حكمتتو شكر

روش جلوگیریت چی بود

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

میشه بگید اخرین بار پیش کدوم دکتر مثبت شد ؟

مثبت نشد عزیز.از طریق بهزیستی بچه دار شدم.

البته انتقال اول من مثبت شد متاسفانه چهارقلو شد که زایمان زودرس کردم از دست دادم.بعد از اون هر چی انتقال دادم منفی شد

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
هزینش بار اول ۳۵ بار دوم چون پانکچرنداشتم ۲۰ تومن

خیلیا ک ای وی اف میکنن یکی دوماه بعد طبیعی باردار میشن

انشالله خدا درهای رحمت اش رو بروت باز کنه

ممنون عزیزم.الا یه دختر زیبا دارم شکر خدا

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
چند روز پیش تو مراسم عزاداری یه خانومی باردار بود میگفت بعد از ۳ بار ای وی اف که نگرفته طبیعی باردار ...

خدا خودش دوتا دسته گل داده بهم هزاران بار شکر

دخترم خیلی داداش میخواست بهش گفتم نشده یجوری خوردتوذوقش دیگ حرف نزد رفت