pastillam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 3581 عنوان من چرا اینجوریم؟ 71 بازدید | 6 پست امروز بعد مدتها شکرگزاری کردم یه موردش درباره فیلت.ر شکن بود از ته دل شکرگزاری کردم امروز بعد مدتها فیلت.رشکن کار نمیکنه🥴😐🤝و یبار واس لباسشویی شکرگزاری کردم اونم خراب شد🥴😐تصمیم گرفتم دیگ شکرگزاری نکنم:/ خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋 1402/05/10 | 22:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یبندهخدا عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 802 تو شکر گذاری نکنی بهتره عزیزم انرژیت زیاده میزنی داغون میکنی اشتباهی😂
pastillam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 3581 تو شکر گذاری نکنی بهتره عزیزم انرژیت زیاده میزنی داغون میکنی اشتباهی😂 😂😂😂حق ترین کامنت منم موندم واقعا چرا اینجوری میشه خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋
pastillam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 3581 ببخشيد عزيزم يكي ني ني يارتگ كنه من سايت مشكل داره اینجا یا زیر آخرین پستت؟ خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋
یبندهخدا عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 802 😂😂😂 حق ترین کامنت منم موندم واقعا چرا اینجوری میشه شاید باورت نشه ولی منم اینطوریم😂میگن چون ی بار این اتفاق افتاده برای همین ناخودآگاهتون جذب میکنه این چیز رواستغفرالله منم میترسم دیگه😂😐
pastillam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 3581 شاید باورت نشه ولی منم اینطوریم😂 میگن چون ی بار این اتفاق افتاده برای همین ناخودآگاهتون جذب میکنه ... 😂🥴🤝عزیزم بنظرم من و تو کلا شکرگزار نباشیم بهتره😂😂😂 خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋