2777
2789
عنوان

خونه رو از رهن در بیاره؟

275 بازدید | 8 پست

رلم خونه اش رو داده بوده رهن دو ماه دیگه تمومه قراردادش حالا خودش میگه از یه طرف دیگه بیشتر از این نمیشه خونه والدین بمونه از یه طرف دیگه هم خونه رو تقریباً خام داده بود یعنی همه چیز در حد کار راه انداز بود میگه از رهن در بیاره خودش بره کم کم خرجش کنه رنگ و پرده و سرویس شیر آلات و کمد دیواری و جاکفشی و کابینت ها و دیگه آماده کنه کامل به قول خودش برای شروع یه لپ تاپ و یخچال کوچک هم براش کافیه ، خونه اش کوچکه البته ۶۰ متری یک خوابه ولی مال خودشه دیگه. سلیقه من هم کمک میخواد چه کنه حالا پیشنهاد بدید.

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

اگ ب پول رهنش نیازی نداره خیلی اوکیه دیگه

میگه اینجوری همش تو رهن گیر می‌کنه اگه خودش نباشه خیلی بالا رهن نداد البته یکم پول کم داشت برای خرید الان دو ساله با همون مبلغ قرارداد تجدید کرده.

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب دیگه خونه هم داره سریغع بساط نامزدی بپا کنید

ماشینم داره تازه خخخ فخر فروشی 😂😂

حالا خودش قبل اینا دنبال این موضوع بود ولی من هنوز تصمیم واقعاً نگرفتم شاید بیشتر بگذره نظرم مساعد شد

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌