2777
2789
عنوان

پیشنهاد کار

234 بازدید | 13 پست

با بودجه ی ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون چه کاری پیشنهاد میدین؟

برای یه خانم

لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارایشگری

چیزی از آرایشگری نمیدونه و نمیتونه بره کلاس

لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️
هدف درآمد ماهانه است یا سرمایه‌گذاری؟ 

درآمد ماهانه عزیزم

چیزی از آرایشگری نمیدونه و نمیتونه بره کلاس

یک مغازه کوچیک اجاره کنه لباس اینجور چیزا 

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥

ارایشگاه درامد خوبی داره الان ناخن و مژه رنگ و ابرو هر روز مشتری داره یا میتونین فقط مثلا رو یه بخش فعال باشین

اجاره غرفه های غذایی تو مترو بوی غذا و قهوه و شیرینی ها بعد خستگی سرکار ادمو وسوسه میکنه

رو این کارها خودتون میتونین نظارت کنین و کارمند بزارین 

یک مغازه کوچیک اجاره کنه لباس اینجور چیزا 

پیشنهادی در مورد کارهای تولیدی ندارین؟

اطلاع چندانی به اون صورت ندارم شرمنده،😇

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥

کار تولیدی برای آدم بی تجربه سمه

مثلا تو خیاطی میشه یه کارگاه زد و کارگر گرفت و واسه تولیدی ها کار کنید، بعد که با تجربه شدید واسه خودتون کار کنید

منظورتون خیاطی هس  یا مثلا پخت شیرینی  پخت غذا  پیج هم میشه زد و درامد بیشتر کرد 

من رو خوردنی ها تاکیید کردم چون دیدم خیلیا راحت طلب شدن و راحت هم برا وعده ناهارشون حتی حاضرن هزینه کنن و همون کوکوسیب زمینی ساده رو بخرن حالا اشپزه کوکو رو دونه ایی فک کنم ۲۰ هزار میده یا شایدم ۴۰ هزار 

بجز سفارش های غذای خونگی تو ایام مختلف و مناسبتها کارش خیلی درامد داره طرف میخاد مجلس ختم بگیره خرماش رو خوشگل به تعداد اماده میکنه و از این پک ها درست میکنه  یهو عصری یه کیک سیب سفارش میدن یا عصرونه فلافل و سمبوسه !!! منو رو هم نوشته مثلا اگه غذایی بلد نیستین تو منو نزارین ولی این خانومه دائم درحال یادگیریه 

شیرینی هم که یادبگیرین قنادیا هم ازتون خرید میکنن 

برا تولید کارهای هنری اول اموزش لازمه ....

الان گیره روسری وسایل حجاب تولیدی محسوبه ولی نمیدونم ابزارشو از کجا بخرین  از طرفی ایا مشاری میاد یا نه

چون همه حجاب  ندارن که دنبال این جیزا باشن 

دستبند بدلی و ..خوشگل دیدم تو مترو ولی درست کردنش سخته