2777
2789

حس ششمی نیستم. فنجون چای دستمه با تفاله اش فاال چای گاها میگیرم. برات به نیتت چرخوندم . هد هد یا شانه به سر افتاد که نوید یه سری خبرهای خوب و خوشحالی یا امیدوار کننده برات افتاده که میتونه شاید در رابطه با قضیه احساسی باشه.. قلب افتاد که نشون از دوست داشتن و علاقه ست... اسمی که ع داره مثل علی میتونه در ارتباط باهات باشه... یا از طرف مهر ماهی و یا در ماه مهر برات اتفاقاتی رقم میخوره اینکه چی مشخص نکرده...

کرکس افتاد که مواظب یه ضرر و زیان و هشدار در رابطه با یه ضرر و زیان که نیفتاده که در زمینه مالیه یا احساسی .. که البته شاید میتونه وجود فرد یا افرادی که قصد جالبی در زندگیت ندارند ، باشه.. در زمینه ی یا تحصیلی یا امتحانی آزمونی چیزی یا مثلا در حیطه ی فعالیت اجتماعی مثل به دست گرفتن کار و شغلی برات افتاده که چنانچه همت داشته باشی و تلاش بخرج بدی میتونه که برات راه باز بشه یعنی بستگی به تلاش و سختگیری و پیگیری خودت داره. دیگه همینقدر بود.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس ششمی نیستم. فنجون چای دستمه با تفاله اش فاال چای گاها میگیرم. برات به نیتت چرخوندم . هد هد یا شان ...

توروخداواسه منم بگیر بخاطرخدا بخداخیای خستم بریدم ببین من کی ازدواج میکنم ی ف.ال چاییم برا من بگیر لژفا 

توروخداواسه منم بگیر بخاطرخدا بخداخیای خستم بریدم ببین من کی ازدواج میکنم ی ف.ال چاییم برا من بگیر ل ...

در یک رابطه ی احساسی انگاری خیلی داری یا متحمل یه سری فشارها میشی و یا اینکه داری برای ادامه ی رابطه ، تلاش میکنی... کسیکه توی اسمش حروف م ر ی میتونه باشه. یه دیدار یا گفتگوی احساسی برات میتونه افتاده باشه که نیفتاده با چه کسی .. خواستگار یا ابراز علاقه برات افتاده که مشخصات نداده... ازدواج داری تو طالعت چون حلقه های جفت برات دیدم و یه چیزی شبیه نقش و تصویر عروس و داماد...یه دغدغه در زمینه مالی و یا ممکنه دغدغه ات فرضا بابت اقدام به چیزی باشه که روش از بابت مسئله ی مالی کمی نگرانی برات پیش بیاد... توکل به خدا کن و کلا چه در زمینه ازدواجی چه موارد دیگه ی زندگی صبور باش و صبرت رو از دست نده تا نتیجه ببینی

در یک رابطه ی احساسی انگاری خیلی داری یا متحمل یه سری فشارها میشی و یا اینکه داری برای ادامه ی رابطه ...

سلام گلم من تو یه رابطه بودم کات شدیم دیروز...برمیگرده یا کسس تو زندگیشه؟ 

در یک رابطه ی احساسی انگاری خیلی داری یا متحمل یه سری فشارها میشی و یا اینکه داری برای ادامه ی رابطه ...

وایییی مرسی ازت عشقمممم😍❤انشالله حاجت روا بشی 

ارع درسته من با یکی ت  رابطم اسم علی هستش بقیش هم درسته مرسی ازت خوشکلم 🌹🌹

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
حس ششمی نیستم. فنجون چای دستمه با تفاله اش فاال چای گاها میگیرم. برات به نیتت چرخوندم . هد هد یا شان ...

یکی برامن میکشی ف.ال چایی ببینم زندگیم چطورمیشه.خواهش میکم عزیزم 

ز

با شوهرم اختلاف دارم