2777
2789

خواهر بزرگم جوون بود و بعلت تصادف فوت شد یکی بهم تیکه انداخت که الان خوشحالین که دیه میگیرین؟ دلم خیلی شکست و گریه کردم، حدود ۳ سال بعد خواهر بزرگش فوت شد و اومد ازم حلالیت بگیره، گفت یاد حرف زشتم افتادم منو حلال کن اون زمان نمی‌فهمیدم چه حالی داری

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر بزرگم جوون بود و بعلت تصادف فوت شد یکی بهم تیکه انداخت که الان خوشحالین که دیه میگیرین؟ دلم خی ...

گاهی وقتا فقط باید سکوت کنی چون جوابی برای بعضی حرفا نداری .....

جای تاسف داره واقعا

یعنی  از هر دستی بدی از همون دست پست می گیرید

یکی بود ۸ سال پیش بهم تهمت ناموسی زد تو کل فامیل ترکید سنم کم بود ۱۶ سال شاید فقط نشستم گریه کردم و سپردم بخدا یروز ماه رمضون سوره پخش می‌شد همراه معنی این آیه رو دیدم ک کسی ک آبرو مومنی را ببرد خدا آبرویش را خواهد برد آدم مذهبی اصلا نیستم ولی بخدا قسم الان اون آدم هم طلاق گرفت وهم بهترین موقعیت مالی رو داشت و الان به خط فقر رسیده حتی دل خودم واسش میسوزه 

روح خواهرتون شاد،،، خدا رحمتشون کنه 

زنده باشی گلم، بچه های خواهرم رو نمیذاشتن برن سر خاک مادرشون، اون بنده خدا جایی فوت شد که هیچکدوم نتونستن برن تشییع جنازه و سر خاکش

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.