2777
2789
عنوان

همسر شلخته

158 بازدید | 12 پست

دوستان پیرو تاپیک قبلیم همسرم همه وسایلای قدیمی و خراب رو توخونه نگه میداره حتی لباسای قدیمی واگه بدونه انداختم بیرون ناراحت میشه

مثلا تایر ماشین و... ک خراب شده باشه هم تو حیاطمون نگه میداره خییلی دور و برم شلوغه چیکارکنم؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییییییی خیلی ناراحت کننده است ولی نمیدونم چه راهکاری بهت بدم.....اگه میشه وقتایی که سرکار بریزشون دور لاستیک هارومیفهمه ولی لباس رو که نمیفهمه یاقیچیشون کن و کهنه کن و جایی رو باهاشون تمیزکن بعدبریزدور

کم کم و نامحسوس بندازشون دور بگو نمیدونم کجاس بگرد توی وسایله و ….. 

همسر من عادت داشت تکه های روزنامه و‌مجلات که در مورد کشفیات فضا یا تکنولوژی و وسایل جدید بود رو نگه میداشت منم خیلی نامحسوس شروع کردم دور انداختن میپرسیدم فلان مطلب میگفتم نمیدونم بگرد همونجاهاس و غیره 

الان سااهاست این اخلاقش رو ترک کرده 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
کم کم و نامحسوس بندازشون دور بگو نمیدونم کجاس بگرد توی وسایله و …..  همسر من عادت داشت تکه های ...

اگه بفهمه دعوا میکنه

مثلا اونسری کفش های قدیمی دادم بیرون خییلی عصبانی شد و میگفت من اختییار خونه خودمم ندارم

اگه بفهمه دعواااا

یکی دوبار دعوا ارزششو داره ؛ یه گوشه ای جایی براش درست کن ؛ من شخصا اعتقادم اینه وسایل کهنه جمع کردن برکت میبره ؛ حتی تو فنگ شویی هم میگن از چیزی بیشتر از یک سال استفاده نکردی بده بره ؛ چون فقر میاره 

یکی دوبار دعوا ارزششو داره ؛ یه گوشه ای جایی براش درست کن ؛ من شخصا اعتقادم اینه وسایل کهنه جمع کردن ...

دقیقا نظرخودمم همینه و لی شوهرم میگه چرا فورا چیزی رو میندازی بیرون

وا خب نگه داری میخواد معجزه شه؛تخم دو زرده بذاره ؛ باید بندازی بره دیگه😂

میگه میدم کسی ک نیاز داره ولی هیچوقت هم نمیده بعدیک سال هنوز سر جاش هست

ولی اگه بدونه کم شده از خونه دعوا میکنه

میگه میدم کسی ک نیاز داره ولی هیچوقت هم نمیده بعدیک سال هنوز سر جاش هست ولی اگه بدونه کم شده از خون ...

تو منطقه ما هست لباس و این چیزا کهنه جمع میکنن ؛ خودت میتونی ببری بدی 

عین بابای منه ؛ صد سال میخواد کیفاشو بده بره ؛ هنوزم نداده ؛ میگم بذار من بدم بره ؛میگه نع باید بدم‌شخص خاصی🤦‍♀️🤦‍♀️ منم قایمکی انداختم رفت ، گفتم نمیدونم تو اساسا گم شد