2777
2789
عنوان

رب فلفل دلمه

5281 بازدید | 11 پست

سلام خانمای گل من نزدیک به دو کیلو فلفل دلمه ای سبز خریدم دوهفته پیش که تو یخچال بود و استفاده نکردم تا الان انگار داره خراب میشه باهاش چیکارا میشه کرد خوبه اگه رب درست کنم؟برای رب حتما باید فلفل پاپریکا یا فلفل دلمه ای قرمز باشه؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

فرقی نداره با سبزم میشه، رب فلفل بیشتر از رنگ تو طعم و بو تاثیر داره

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قبلا فلف دلمه سبز و قرمز رو خشک کردم آسیاب کردم پودر شد

ولی دو‌کیلو چیزی نیست مصرف کن بره ،فردا ناهار دلمه درست کن 

یکمش رو هم نگینی خرد کن بسته بندی کن بذار تو فریزر واسه پای مرغ یا غذاهای فست فودی

همینجوری هم کنار غذات سر سفره با لیمو تازه بیار بخورید خیلی خاصیت داره

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
فرقی نداره با سبزم میشه، رب فلفل بیشتر از رنگ تو طعم و بو تاثیر داره

آخه قرمزش جوریه که انگار که گوجه فرنگی ریختی تو غذا من که دیده بودم رنگش غذا رو از اون رو به این رو کرده بود خیلی خوشرنگه

ولی من طعمش برام مهمه

فکر میکردم فلفل دلمه قرمز شیرینتره خیلی خوبه اگه فرق نداره ممنونم از راهنماییتون عزیزم

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
ربش خوشمزه🤔

آره یکی تو غذاش ریخته بود خیلی خوب بود

آخه قرمزش جکریه که انگار ب گوجه فرنگی ریختی تو غذا من که دیده بودم رنگش غذا رو از اون رو به این رو ک ...

قرمزشم از فلفل دلمه قرمز میگیرن بله خوشرنگ تر میشه ولی اصل کار اون طعم و بو

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
من قبلا فلف دلمه سبز و قرمز رو خشک کردم آسیاب کردم پودر شد ولی دو‌کیلو چیزی نیست مصرف کن بره ،فردا ...

آره خشکشم بنطر خوبه

راستش بچه ها دوست ندارن منم تنهایی نمیتونم همشو بخورم که

مجبورم یا خشکش کنم یا ربش کنم یا کلا بریزم دور

قرمزشم از فلفل دلمه قرمز میگیرن بله خوشرنگ تر میشه ولی اصل کار اون طعم و بو

بله با فلفل دلمه ای قرمز یا پاپریکا درست میشه

عه چ جالب تلخ نمیشه؟ واسه چ غذاهای خوبه

نه اگه فلفل دلمه ایش خوب باشه اصلا تلخ نمیشه حتی شیرینم هست😊

من درست میکنم زیر قیمت بازار قرمز و خوشرنگ برای همه ی غذاهایی که رب گوجه میزنید میتونید استفاده کنید تازه ویتامین cزیادی داره و برای پوست و مو و پیشگیری از سرطان و... هم خوبه

ایدی ایتا برای سفارش  @Ya_zahraaa313