2777
2789

من و دختر عموم دیگه بزرگ شدیم دختر عموم الان تقریبا ۱۸ ۱۹ سالشه ولی نمیزارن جایی بریم تنهایی چون بهمون اعتماد ندارن میترسن ی چیمون بشه الان عمم خوابه میخوایم وقتی بیدار شد چجوری راضیش کنیم چی بگیم که ببرمون بیرون افسردگی گرفتیم تو خونه 

بگین ببرمون بیرون دلمون گرفته😐

🫠متاسفانه بدلیل حق گویی کاربری پنجمم رو هم از دست دادم 🥲.                                                                       اویل کسی میزد تعلیق شدم فک میکردم کاربر بی ادبیه تا اینکه حق گفتم 🤫🤫.                                                     # تو تاپیک سیاسی اقتصادی مذهبی منو دید لطفا با تیر متوقفم کنید سیم کارت ندارم

بگید عمه میخوایم بریم بیرون خودتم باهامون بیا حوصلمون سررفته.دو سه دفعه باهاش برین ببینه خبری نیست شاید دیگه کاریتون نداشتن

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این آیه رو بخون روش بعد درخواست بده

واسه من که ردخور نداره 

و جعلنا من بین ایدیهم سدا و من خلفهم سدا و اغشیناهم فهم لا یسطرون

مال سوره یس سرچ کن که با اعراب بخونی

خبرشو بهم بدی

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
این آیه رو بخون روش بعد درخواست بده واسه من که ردخور نداره  و جعلنا من بین ایدیهم سدا و من خل ...

یبصرون

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
2790
2778
2791
2779
2792