2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 47 پست
من الان اشتیمون دادن تو خونم رابطه مون خوبه فقط میترسم میگم برای آینده مدرک داشته باشم ولی نمیدونم چ ...

عزیزم منم مث شما هی اشتی دادن دیگه هرلحظه منتطر باش ک قراره خدای نکرده زندگیت بپاشه چون مثل منی شما هم ان شالله ک خوشبخت بشی شما

برغی اسنکه نفقه نمیده چجوری باید ثابت کنم الان تصمیم دارم هیچی نگم فقط مدرک جمع کنم ولی هیچی نمیدونم ...

اینکه نفقه نمیده نمیتونه دلیل طلاق باشه فقط تو دادگاه تعهد میگیرن که منبعد بده و مدرک ارائه کنه مثلا یکسال طول میکشه این تعهد. 

دوستان گفتن تا حدودی من هم میگم. 

نگاه یه خونه و ماشین و حتی مغازه توقیف نداره. اگه وضع مالیش خوب باشه حداکثر سالی دو سکه و با وضعی که شوهرت داره 18 ماه یه سکه. باید مهریه رو اجرا بذاری و بمونی تو خونه شوهرت. بحث مهریه و طلاق از هم جداست. 

در مورد طلاق حق طلاق با مرد هست و یا اینکه توافق کنی و معمولا مهریه رو در ازای طلاق میبخشن. تازه بازم اگه قبول کنه وگرنه مهریه و قسطی میده و شما باید سر زندگیت بمونی. 

خرجی و نفقه و کار براش مهلت میذارن اگه اعتیاد داشته باشه و تابلو نباشه بازم فرصت میدن. اگه دست بزن داری و مدرک داری راحته و..... 

در کل از شوهرت چیزی نمیماسه چون چیزی نداره. 

اشتباه بزرگتم اینه که بری خونه بابات در اون صورت همه چیز رو باختی و میشی ناشزه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه نفقه نمیده نمیتونه دلیل طلاق باشه فقط تو دادگاه تعهد میگیرن که منبعد بده و مدرک ارائه کنه مثلا ...

پس اینجوری بمونم زندگی. کنم بهتره .اگه درخواست طلاق بدم بمونم تو خونه ک زندگی برام جهنم میشع

عزیزم منم مث شما هی اشتی دادن دیگه هرلحظه منتطر باش ک قراره خدای نکرده زندگیت بپاشه چون مثل منی شما ...

چه میدونم من مشکل با همسرم ندارم مشکل اصلی پدر شوهرمه ،حالا قراره ک از این به بعد درست زندگی کنیم منم باید سعی کنم دل پدر شوهرمو بدست بیارم پدرشوهرم بد دله و همیشه موضوع های ساده رو بزرگ میکنه و یک اشوبی درست میکنه

چه میدونم من مشکل با همسرم ندارم مشکل اصلی پدر شوهرمه ،حالا قراره ک از این به بعد درست زندگی کنیم من ...

من شوهرم خوبه مشکلم مادرشوهرمه خدا ازش نگذره انقدر ک حسادت و دخالت کرد بازم کاری نتونست کنه اخرسر دعا و قرص گذاشت خونم

اصلا اینقدر اقساط کم میکنن الان شوهر من نه چیزی به اسمشه نه سرکاره فقط آژانس کار میکنه اونم اگه کلن ...

اینطوری تا عمر داری مهریت تموم نمیشه

اگه کابری اولمو داشتم الان همه منو میشناختن..کابری قبلی، قاب عکس خالی🌱🌹
پس اینجوری بمونم زندگی. کنم بهتره .اگه درخواست طلاق بدم بمونم تو خونه ک زندگی برام جهنم میشع

تاپیک تولد شوهرت رو دیدم، اینکه رابطتت با شوهرت خوبه و همدیگه رو دوست دارید خیلی خوبه. واقعیت اگه طلاق بگیری بعد از اون خبری نیست  و اول بدبختی هست و چون ازش متنفر نیستی و حتی بهش علاقه داری شرایط بعد طلاق و افسردگی برات مثل جهنم میشه. 

شوهرت بی‌تجربه هست گفتی 22 سالشه اینکه هواتو داره خوبه اما باید این حمایتگری رو مقابل دیگران هم داشته باشه باهاش رک باش و سعی کن آموزشش بدی و قوی بارش بیاری چون کم سنه از خانوادش میترسه و یخورده هم جفتتون پر رو باشید شوهرت رو بگیر تو مشتت و یه خورده جلو خانوادش وایسا، خیالتم راحت اگه خودتون نخواهید نمیتونن از خونه بیرون کنن و حتی قصدشم ندارن. 

حیف زندگیت هست دختر عاقل و آینده‌نگری هستی و داری برای آینده برنامه ریزی میکنی، به نظرم هم واسه طلاق مدرک جمع کن و بیشتر از اون سعی کن رو استقلال و اعتماد بنفس شوهرت و ببخشید بزرگ شدنش و در اومدن از حال و هوای بچگی کار کنی. 

گفتن نداره خودت بهتر میدونی بچه‌دار هم نشو

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
تاپیک تولد شوهرت رو دیدم، اینکه رابطتت با شوهرت خوبه و همدیگه رو دوست دارید خیلی خوبه. واقعیت اگه طل ...

از خونه ک ما رو بیرون کردن و چهار ماه شوهرم با خانوادش قهر بود بعد ک اشتی کرد شوهرم همه چیز انداخت گردن من و اگه بزرگا جمع شدن به همین خاطر بود الانم ک اشتی کردیم قراره عید ک مستاجر خونه پدرشوهرم میره دوباره برگردیم تو همون خونه.

اره هم دیگه رو خیلی دوست داریم ولی بقیه نمیزارن شوهرم هم میخواد منو داشته باشه هم پدشو گاهی پشت منه مثل چهار ماهی کذبا خانوادش قهر بود و پشتم بود اما به محضی ک اشتی کرد پشت منو خالی کرد و الان ک اشتی شده ولی لجبازی میکنه و همه چیز از لج من به باباش میگه و همش جلو من از خوبیا باباش میگه با اینکه میدونه در حقش چقدر ظلم کردن ولی تو خونه با منم خوبه اصلا نمیدونم الان همه چیز خوبه ولی فقط فقط نگران آینده هستم 

من شوهرم خوبه مشکلم مادرشوهرمه خدا ازش نگذره انقدر ک حسادت و دخالت کرد بازم کاری نتونست کنه اخرسر دع ...

همین ادم از این ناراحته ک رابطت با شوهرت به خاطر دیگران داره خراب میشه

از خونه ک ما رو بیرون کردن و چهار ماه شوهرم با خانوادش قهر بود بعد ک اشتی کرد شوهرم همه چیز انداخت گ ...

برنگردید اونجا اوضاع بدتر میشه خودت یه کار برو که مستقل بشی، اصلا نرو خونه پدرشوهرت وقتی گفتی پدر شوهرم اذیت میکنه فکر کردم اونجاید هنوز، سعی هرچه بیشتر دور بشی، والا مرد خاله زنک این روزا دراه بیشتر میشه. 

برنگردید اونجا اوضاع بدتر میشه خودت یه کار برو که مستقل بشی، اصلا نرو خونه پدرشوهرت وقتی گفتی پدر شو ...

نه نمیشه بزرگا ک جمع شدن دیگه درمورد همه چیز حرف زدیم باید برگردیم ،الان تو خونه کوچیک از عموم داریم زندگی میکنیم اجاره نمیدیم ولی قراره ک بریم خونه اجاره کنیم تا عید و عید برگردیم تو همونه خونه ها 

ببینم چی میشه از این به بعد ک میرم خونه پدر شوهرم اصلا حرف نمیزنم شوخی نمیکنم سعی میکنم خودمو با یک چیز مشغول کنم سعی میکنم بهانه چیزی دستشون ندم 

منظورتون نمیدونم .من میگم حساب کارتیم ک به اسم خودم برم پرینت بگیرم چون پول به کارتم نریخته ماه به م ...

بله میتونی...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
من اصلا پول برام مهم نیست هانوادش خیلی دخالت میکنن و منو اذیت میکنن من میخوام از طریق نفقه طلاق بگیر ...

اگه شوهرتودوس داری جدانشوبخاطربقیه بعداپشیمون میشی یه جوری شوهرتورام کن