2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 47 پست
آره برو...پرینتو بگیر خوبه...مدرک داری...

این دفعه ک باهم دعوا کردیم با هم قهر کردیم م بزرگ ترا جمع شدن و ما رو اشتی دادن همه چیز خوبه ولی بازم ترس دارم میخوام برای اطمینان ک یک وقت به طلاق رسید داشته باشه الان پرینت برم بگیرم تو خونه داشته باشم خوبه ک اگه یک وقت لازم بود نشون بدم یا اگه پرینت برم به دادگاه نشون بدم  امکانش هست بهم مدرک بده ولی همسرم خبر دار نشه چون الان خوبه رابطمون از ایندم میترسم

این دفعه ک باهم دعوا کردیم با هم قهر کردیم م بزرگ ترا جمع شدن و ما رو اشتی دادن همه چیز خوبه ولی باز ...

عزیزم خودت حساب داری؟حسابتون مشترکه؟خوبه داشته باشی مدرک...هر وقت خواستی بری خوبه برای نفقت اقدام کن اگر رفتی خونه ی بابات

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم خودت حساب داری؟حسابتون مشترکه؟خوبه داشته باشی مدرک...هر وقت خواستی بری خوبه برای نفقت اقدام کن ...

منظورتون نمیدونم .من میگم حساب کارتیم ک به اسم خودم برم پرینت بگیرم چون پول به کارتم نریخته ماه به ماه شاید هر شش ماهی یک صد تومن ریخته باشه چرا یکبارم پونصد ریخت ایا با این پرینت میتونم ثابت کنم ک تو این دو سال نققه پرداخت نکرده و میتونم درخواست طلاق کنم یا نه 

ترسیده شده میترسم از آینده ام فعلا ک خیلی خوبه ولی بازم میترسم شایدم به طلاق نرسه و خوب بشه ولی میگم چحوری مدرک داشته باشم برای آینده ام چه مدارکی لازمه ک داشته باشم

با ندادن نفقه حق طلاق رو بهتون نمیدن . مگ موارد دیگ ای هم باشه مث دست بزن اعتیاد شکاک بودن ناباروری بیماریهای اعصاب روان و غیره .. اگ درخواست طلاق بدین فقط میتونن از طریق دادکاه ازشون تعهد پرداخت نفقه بگیرن

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

شنیدم دیگه برای مهریه زندان نمیندازن

اصلا اینقدر اقساط کم میکنن الان شوهر من نه چیزی به اسمشه نه سرکاره فقط آژانس کار میکنه اونم اگه کلن ماهی سه تومن بشه فکر کنم اگه قسط بندی کنندماهی یک تومن بیوفته 😐

با ندادن نفقه حق طلاق رو بهتون نمیدن . مگ موارد دیگ ای هم باشه مث دست بزن اعتیاد شکاک بودن ناباروری ...

یعنی نمیتونم بگم چون پول بهم نمیده طلاق میگیرم 

عزیزم وقتی دیدی شغل نداره کاروباردرست حسابی نداره چرازنش شدی اخه مگه همه چی عشقه پول نباشه عشق وعلاق ...

من اصلا پول برام مهم نیست هانوادش خیلی دخالت میکنن و منو اذیت میکنن من میخوام از طریق نفقه طلاق بگیرم چون حق طلاق ندارم

عزیزم منم تو شرایط شمام منم کمک میخوام

من الان اشتیمون دادن تو خونم رابطه مون خوبه فقط میترسم میگم برای آینده مدرک داشته باشم ولی نمیدونم چس جمع کنم

یعنی نمیتونم بگم چون پول بهم نمیده طلاق میگیرم 

الان دیگ طلاق ب این اسونیا نیس عزیزم . با یه مشاور خانواده یا وکیل مشورت کن ببین ایا این روش راهی پیش میبره یا ن . 

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

الان دیگ طلاق ب این اسونیا نیس عزیزم . با یه مشاور خانواده یا وکیل مشورت کن ببین ایا این روش راهی پی ...

نمیدونم به خدا شایدم واقعا زندگی مون از این بع بعد خوب بشه ولی از آینده میترسم میترسم اخرش منو طلاق بده و با این اوضاع مالی چیزی ام بهم نرسه