2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منطقی اینه برگزار بشه 

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

گفتن نه فعلا

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

منطقی اینه برگزار بشه 

آخه خیلی ها از راه دور میان مرکز استان واقعا سخته😬 من خودم تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم اجبارا تا محل آزمون سه ساعت راهه😐😐 و از الان گرمازده شدم😂

🔹جزئیات تعطیلی دو روزه به دلیل گرمای هوا در استان قم

تعطیلی چهارشنبه و پنجشنبه به شرح ذیل خواهد بود:

🔸ادارات دولتی

🔸محاکم قضایی

🔸بانک ها(بانک های کشیک اعلام می شوند)

🔸مراکز و پایگاههای سلامت در قم

🔸آموزش و پرورش: کلیه آزمون های دانش آموزی در مدارس متوسطه استان لغو گردیده و باقی امتحانات مطابق برنامه تدوین شده در روز های آینده ادامه خواهد یافت.

🔸ضمنا، آزمون استخدامی آموزش و پرورش، لغو نگردیده و بر اساس اعلام قبلی در روز پنجشنبه ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.

✅ بروزترین کانال خبری استان قم در ایتا👇

https://eitaa.com/joinchat/3357343745C8e4d9b406f