2777
2789
عنوان

چی برای دنبالچه خوبه؟

3804 بازدید | 20 پست

نحوه خوابیدن و نشستن و...

زمین  خوردم  

یکمم درد دارم ولی وقتی روی کمر میخوابم  حس میکنم سنگینه یا مثل برجستگیه  وقتی راه میرم هم یکم سنگینه  قرص خوردم بنظرتون ممکنه  از،قرص  درد نداشته باشم   میترسم شکسته باشه ولی،میگن  اگه شکسته باشه خیلی درد داره کسی تجربه شو نداشته؟

دنبالچه غضروفه نمیشکنه برمیگرده سمت داخل وقتی میشینی روش درد میگیره

من توخیابون خوردم زمین تا یک ماه ک ب شکم میخابیدم نشستنمم رو بالشت پیراشکی بود بعد اونموقع هم دوتا امپول زدمو کلی رعایت کردم الان خداروشکر دیگ میشینم درد نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید همه جا روی تشک های طبی بشینی...مادر منم ۳سال پیش خورد زمین دنبالیچش در رفته..ولی دکتر گفت ک نیاز داره ب عمل ولی باهاش بسازی خیلی بهتره چون جای خیلی بدیه برای عمل

اگه کابری اولمو داشتم الان همه منو میشناختن..کابری قبلی، قاب عکس خالی🌱🌹
عزیزم رو زمین معمولی نشین  یه بالشت های طبی هست وسطش سوراخه رو اونا باید بشینی که دردت نیاد

موقع نشستن اصلا درد ندارم موقع راه رفتن یکم اذیتم و وقتی پاهام خیلی تکون میدم  با موقع  خوابیدن روی کمر حسش میکنم سنگینه البته دیروز افتادم

دنبالچه غضروفه نمیشکنه برمیگرده سمت داخل وقتی میشینی روش درد میگیره من توخیابون خوردم زمین تا یک ما ...

وقتی میخوابیدی روی کمر  حس سنگینی یا برجستگی نمیکردی؟ من موقع نشستن درد ندارم  ولی وقتی راه میرم  حس میکنم سنگین گاهی دردم میگیرم البته دیروز افتادم بنظرت ممکنه در رفته باشه؟

وقتی میخوابیدی روی کمر  حس سنگینی یا برجستگی نمیکردی؟ من موقع نشستن درد ندارم  ولی وقتی را ...

اول بروعکس بگیر برو دکتر ارتوپد من اونموقع ی مدل امپول برام نوشت گفت دوبارم بیش تر نمیتونی بزنی باراول ک زدم اب رو اتیش بود بعد اومدم سوار موتور شدم رو دست انداز خیابون باز ضربه خورد امپول دومی ک زدم ب همه گفتم من کمرم مشکل دارههههههه رعایت کنین دکترم گفته بود اگ خیلی اذیت باشی کارت ب عمل میکشه 

اول بروعکس بگیر برو دکتر ارتوپد من اونموقع ی مدل امپول برام نوشت گفت دوبارم بیش تر نمیتونی بزنی بارا ...

وقتی  روی کمرمیخوابیدی  برجستگی  سنگینی حس میکردی؟

میتونستی راه بری؟

اره کلن درد داشتم فقط تو خاب یکم اروم میشدم

بببخشید عزیزم با مسکن  و پماد دردت برطرف نمی‌شد؟

معلمومه یا زیاد بود دردت؟ 

میخوام وضعیتتون با وضعیتم مقایسه کنم