2777
2789
عنوان

لباسشویی

140 بازدید | 20 پست

خانمالباسشوییم ۱۳ کیلوعه هرروز باهاش لباس میشورم و پتو هم مدام میشورم باهاش اتومات هستش بنظرتون خیلی دارم فشارمیارم؟مثلا امروز پسرم پتوا لباسا پر استفراغ کرد هی دارم میشورم دلم برالباسشویی سوخت

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرامون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

امضااااااااااام🤦‍♀️

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵

اره خوب زیادی ازش کار بکشی زودتر خراب میشه

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۳ کیلو خیلی طول میکشه تا پر بشه،باید هفته ای دوبار روشن کنی مثلا،حالا پتو کثیف داشتی استثناس،ولی هر ...

دیگه پتومسافرتی هرچن روز میزارم و پتوام هردوهفته الا یک ماه ولی لباس هرررررورززز نه خیلی زود پرمیشه تنظیمش میکنم رو نصف

برندش خیلی مهمه اگه سامسونگ و یا الجی باشه هیچیش نمیشه

سامسونگه عشقمه اگه نباشه نیستم🥲

سامسونگه عشقمه اگه نباشه نیستم🥲

من ۸ساله الجی دارم و پتو مسافرتی و تو یک نفره هم میندازم تقریبا هرروز گاهی ۲بار در روز روشن میکنم حالا برای من ۷کیلوییه 

منم برام عین دست و پام شده اگه نباشه انگار دست یا پا ندارم

انشالله سالهای سال برات کارکنه و جیک نزنه ولی هواشو داشته باش     چرا پتو شو نخریدی حداق ...

خودش پتو شوره دیگه ...ممنون بابت دعات😍🤩