2777
2789
عنوان

درد پریود

205 بازدید | 15 پست

سه چهار روز مونده به پریود انگار فلج میشم از شدت درد کشاله رانم میزنه به لگنم به پاهام  زیر شکمم، بدجور درد میکنه، تحملم بالاست ولی از درد بیحال میشم، ظاهرمو جفظ میکنم ولی درونی داغون میشم ، خدا چرا ما زن ها انقدر درد میکشیم تو هر زمینه ای 

چ خبره امروز تو سایت؟😂 از صبح ده تا تاپیک درد پریود دیدم😂😂 دریای خون راه افتاده؟؟😷

موافقم اسی. منم همدردم:)

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسکن بخور

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

من برای تنبلی تخمدان قرص دیان میخورم همون قرص ضدبارداری، دو سه تا از قرص مونده،این درد طبیعیه؟ یا با ...

شاید قرصا بهت نساختن... قبلش اوکی بودی قبل از قرصا؟ حتما با دکتر مشورت کن عزیزم

من صب پری شدم دارم میمیرم😭شکستم انگارازوسط💔حاظرم رحمموبدم سگ اهدای عضوش کنم اصن😭💔فقط نباشه فقط ا ...

منم شب میخوام برم مهمونی ولی انقددرد دارم ازجام نمیتونم بلندبشم من بخاطر کیستم انقددردم میگیره منم میگم کاش یه باربمیرم راحت بشم

منم شب میخوام برم مهمونی ولی انقددرد دارم ازجام نمیتونم بلندبشم من بخاطر کیستم انقددردم میگیره منم م ...

همین الان مهمون دارم😭ازصبه سرپام حالم بده کمرم دردمیکنه من کیست وایناندارم طبیعیم

منم یکم پیش پریود شدم😞😞

من مسکن قزره تالش میخورم  چند قطره میریزی تو اب میخوری روزی 4/5بار

عزیزم علاعم شما بیشتر به کیست تخمدان شبیه بهنره سنو بدین

یا عفونت رحمی داری باعث چسپندگی سده

شاید قرصا بهت نساختن... قبلش اوکی بودی قبل از قرصا؟ حتما با دکتر مشورت کن عزیزم

قبلا هم درد داشتم ، ولی چند ماهه گره لنفاوی کشاله رانم متورم بود خداروشکر کوچکتر شده، نمیدونم از اونه یا چی که کشاله رانم موقع پریود درد میکنه، سه چهار روز مونده هنوز