2821
2789
عنوان

مادرشوهر

134 بازدید | 8 پست

شما جای من چکار میکردین؟

زنگ زدم به مادرشوهرم که عمه ام هم میشه! پشت تلفن شوهرمو نفرین کرد.گفت بمیره نون نداشته باشه بخوره . بهش گفتم پسرت نون نداشته باشه بخوره پس بچه هاش چی! گفت نداشته باشن که!!!! گفت یتیم شن بچه هام، خودم بیوه شم.کلی حرف دیگ.

من برای خبرگیری زنگ زدم بهش. دلش از اونجایی پره که چرا شوهرم بهش پول نمیده.

خرج زندگیمونو خودمون میدیم یک تومنی هم برامون خرج نمیکنن.فقط خونه دادن اونم توی ساختمون خودشون. تازه شوهرم کارش جور شده.

بخدا چندروز پیش ک این اتفاق افتاد قلبم داشت از جاش کنده میشد. منم گفتم دیگ نمیزارم بچه هامو ببینی.

تو یک ساختمون زندگی میکنیم خرج برادرشوهرمو میدن با اینکه زنش با مادرشوهرم اصلاااا خوب نیس و احترام نمیزاره همش در حال جنگ و دعوان.ولی خاطر اونارو بیشتر میخاد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای چقدر بیشعوره😖خوب کردی گفتی 

دعا کن واممون جور شه تا از این ساختمون بریم. من ۹ساله ک عروس این خانوادم بی احترامی نکردم به مادرشوهرم. همیشه کمک حالش بودم حتی توی بارداریام.

از اونجا بلند شدن تنها راهه وضعیتت مثل منه ک خونه دادن طبقه بالا و توقع دارن 

اصلا دلش میخاد که شوهر من کل حقوقی ک میگیره برای اونو برادرش اینا خرج کنه.

جاریم و بچه هاش از من بهتر میگردن با پول پدرشوهرمو مادرشوهرم

مادرشوهرت خرج برادرشوهرت اینارو میدن،بعد از شما توقع دارن بهشون پول بدید؟چرا خرج اونارو میدن؟

چون برادرشوهرم کارای کشاورزی پدرشوهرمو انجام میده. مادرشوهرم همش با جاریم تو جنگه آ، البته جاریم بی ادب و گستاخه، ولی دلش میخاد این پسرش و زن و بچه اش تو رفاه باشن

از اونجا بلند شدن تنها راهه وضعیتت مثل منه ک خونه دادن طبقه بالا و توقع دارن 

انشالله واممون جور شه میریم از این ساختمون. تا نریم قدرمونو نمیدونن.

انشالله رفتنی بشیم دیگ سمت مادرشوهرم نمیام، غیر مراسمای واجب 

دعا کن واممون جور شه تا از این ساختمون بریم. من ۹ساله ک عروس این خانوادم بی احترامی نکردم به مادرشوه ...

باشه عزیزم بهت توصیه میکنم نذر نمک کنی، منم مادرشوهرم با اینکه با بی پولی های پسرش نیسازم و چیزی ازشون نخاستم بازم قصد اذیت کردنم رو دارن و حتی واسمون دعای جدایی میگیرن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792