gandommm12 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 3297 عنوان واسه جا ب جایی نی نی چی بخرم؟؟؟ 87 بازدید | 5 پست کریر میگن خوب نیست پس چی بگیرم? 1402/05/10 | 16:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
semicall عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 6707 چرا خوب نیست ؟ اگ کریر نگیری واسه نوزاد باید همون تو بغل باشه چون کالسکه ک براش امن نیست من حس میکنم چون خیلی کوچولوئه شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
آتی۰لک عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7836 کریر خوب نبود برام چون پسرم استخونی بود توش گم میشد خیلی گود بود ، کالسکه ، الان مدلهای جدید اومده تولیدی ها طبق هاسته خودت سفارش میگیرن یچیز مناسب پیدا کن مث تشک دستی و اینا بشه ، ( نمیدونم منظورمو چجوری برسونم ) چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا... من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار.. کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
تی_تی2 عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26571 چرا خوب نیست؟کریر خوب بخری استفاده میشه.من کریرم خوب نبود ولی اجیام خیلی استفاده کردن. ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
دختر_طلا3 عضویت: 1392/09/21 تعداد پست: 6853 یه مدل کالسکه هست که محل قرار گرفتن نوزاد کریر هم هست! نمیدونم چندنیا برخی کریرها صندلی ماشین میشن تا چند ماهاز اینا بخر تا کارایش بیشتر باشه آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
rozaliiin عضویت: 1396/02/22 تعداد پست: 5046 کریر ک کلا بلا استفادس صد کیلو وزنشه ازون ساک نوزادا ک نرمن بهتره خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__