2777
2789
عنوان

یکی بم گفت..

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 32 پست
عرض کردم که التماس کردن نتیجه عکس داره و بیشتر ازتون دور میشه. 

الان من چی بهش بگم

ظهر زنگ زدم باز گریه اینا

گفت شب حرف میزنیم

اگ تلاش نکنم ک میره

دقیقا باید چیکار کنم

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 
الان من چی بهش بگم ظهر زنگ زدم باز گریه اینا گفت شب حرف میزنیم اگ تلاش نکنم ک میره دقیقا باید چی ...

اشتباه شما همینه که فکر میکنید اگه کاری نکنید میره. و این باعث شده در تله مهرجویی قرار بگیرید و ضعیف و ضعیف تر به نظر برسید. الان اگر ایشون با گریه های شما با شما بمونن از سر دلسوزیه و باز هم رابطه رو ترک می کنه. چرا که دیگه مثل قبل اون جایگاه ارزشمند رو ندارید. پیش ایشون. 

پیام خصوص بدید لطفا که بهتون توضیح بدم. 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اشتباه شما همینه که فکر میکنید اگه کاری نکنید میره. و این باعث شده در تله مهرجویی قرار بگیرید و ضعیف ...

قبول کنید درخواست رو ممنون

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه