2777
2789
عنوان

یکی بم گفت..

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 32 پست
خب چی بش بگم اضلا جواب ندم خوبه ؟؟

اینطور که معلومه هردوتون نیاز به فرصت دارید

ولی قولی بهش نده

بگو اوکی منم میخوام مشغول درسم باشم 

بگو میخوام آیندمو بسازم هنوز چیزی برام مشخص نیست.. 

اگه قسمت هم بودیم برمیگردیم بهم🦋🌼

اره جنوب برا من ضرری نداره چون خودم مشغولم  چیشد اخرش ؟؟

هیچی یه ماه صبر کردم بعدشم دیدم طاقتم نمیگیره گفتم نکنه تومدتی که نیستم بره با کس دیگه و زنگ زدم گفتم این مسخره بازیا چیه و ازاینحرفا، خب منو نمیخوای مستقیم بگو نمیخوام تابدونم وبرم، گفت نه روحیه م خرابه وگرفتارم و حالا زنگ میزنم و خلاصه بازیه ماه گذشت باز طاقتم نگرفت چیتان پیتان کردم رفتم مغازه ش ،گفتم شاید اینجوری هوایی بشه زنگ بزنه بازم نزد و خلاصه خودم زنگ زدم و گفتم من نمیتونم صبر کنم چون خب تو اون مدت معلوم نیست چه اتفاقاتی میوفته سیبو میندازی هوا هزار چرخ میخوره تا برسه زمین، واگه زنگ نمیزنی تا من کلا برم و  دیگه یک درمیون زنگ میزد،اینجور آدما کیس جدید پیدا کردن و چون از آدم زده میشن میخوان یه مدت ازمون دوربشن  و ازیه طرف هم دوست ندارن کامل ازدستت بدن و میترسن نکنه کیس جدید خوب از آب درنیاد وبرای اینکه ازاینور مونده وازاونور رونده نشن این حرفو میزن، رک حرفتو بزن و علتشو بپرس وغرور واینچیزارو هم بزار کنار،الکی که نیست  بحث چندسال عمرته، که به پاش میره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهترین جواب اینه که بگی هیچ کس از آینده خبر نداره 

اگر فردی قراره کنار شما باشه دیگه بهانه چند سال منتظر موندن چیه؟

اگر هم نمیمونه قرار نیست شما عزت نفس و غرور تو زیر پا بزاری بگی برو من هستم تا چند سال دیگه که بیای. 

شاید تو این مدت ایشون درگیر رابطه دیگری شد. اونوقت تکلیف شما چیه؟

این منتظر موندن ها مال داستان های عاشقانه قدیمی بود. درگیر این بازی نشید که آسیب می بینید. 

به هیچ کسی قول حضور در آینده رو ندید. چرا که اگر فاصله بیفته فراموش میشه رابطه و تلاش و جدیتی برای به دست آوردن تون نخواهد داشت. 

هیچی یه ماه صبر کردم بعدشم دیدم طاقتم نمیگیره گفتم نکنه تومدتی که نیستم بره با کس دیگه و زنگ زدم گفت ...

ببین رک بهم گفت ک فاطمه تو خیلی گیر میدی من اعصابم نمیگشه شب رسیدم خونه تو مار تومار پیام بدم

هر شب 40 تا بیشتر پیام میدادم ک تو منو نمیخای تو فلانی وقت نمیزاری و ازاین حرفا

خسته شده حالا بیشنش خیلی اشتباه کرده بودم پسر پیام داده بود ج دادم بش و خیلی عصبی شد میگف فکر کردی سرکارم میتونی هر کاری کنی 

و باز بیشتر من اذیتش کردم الان فقط میخاد تنها باشه بهشم گفتم دیگ مثل قبل نیستم باورش نشد

نمیدونم چی بگم بهش میشه بگی؟ کمکم کنی؟؟

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 
بهترین جواب اینه که بگی هیچ کس از آینده خبر نداره  اگر فردی قراره کنار شما باشه دیگه بهانه چند ...

حرف هام رو در جواب دوستان بخونید

و بگید دقیقا چی بهش بگم 

ممنون

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 
ببین رک بهم گفت ک فاطمه تو خیلی گیر میدی من اعصابم نمیگشه شب رسیدم خونه تو مار تومار پیام بدم هر شب ...

رفتاری که شما انجام دادکی نشان از وابستگی و مهرطلبی شما داره که باعث دور شدن فرد مقابل میشه. اگر میخواید مشکل حل بشه مدت کوتاهی پیام ندید و تماس نگیرید و تحمل کنید این حالت رو تا ایشون دلتنگ بشن و بخوان خودشون با شما هم صحبت بشن. گاهی حضور زیاد ارزش انسان رو در دید دیگران پایین میاره. 

ببین رک بهم گفت ک فاطمه تو خیلی گیر میدی من اعصابم نمیگشه شب رسیدم خونه تو مار تومار پیام بدم هر شب ...

ببین بگو اگه میخوای تنها باشی باشه درکت میکنم  ولی فقط دوماه فرصت بهت میدم نمیتونم چندسال عمرمو بزارم وتهش معلوم نباشه چی میشه، و هم بگو هم تو اشتباهاتی داشتی هم من، وبیا تو این مدت که ازهم دوریم به اشتباهاتمون فکر کنیم و یه فرصت دیگه به همدیگه بدیم وهردو تغییراتی تو رفتارمون بدیم، قطعا اونم اشتباهاتی کرده که باعث میشده شما گیربدی، اون دوماه هم کامل نباش، اصلا نه تومجازی نه هیچ جا بزار هیچ خبری ازت نداشته باشه تا دلتنگت بشه یعنی بهش فرصت دلتنگی بده، ولی دیگه نهایتا سه ماه، نه چند سال....و هم اینکه درسته، گیر دادن باعث میشه طرف ازت خسته بشه مال منم بس گیر داده بودم دیگه حوصلمو نداشت، البته اون خائن وتنوع طلب بود و خب من احتمال میدادم آدم جدیدی وارد زندگیش شده که براش مهمه، ومن براش تکراری شدم واسه همین میخواد یه مدت نباشم، مردا وقتی یکی براشون تکراری بشه دوست ندارن اصلا ببیننش یاباهاش حرف بزنن، باید یه مدت اصلا نباشی، تا باز دلتنگت بشه، ولی فرصت زیادبهش نده، عمرت هدر میره وخدای نکرده ممکنه تو اون مدتِ زیاد، عاشق کس دیگه بشه و شما همچنان منتظربمونی با عمر و فرصتهایی که بیهوده از دست دادی ،بهش بگو میدونم هردو اشتباه کردیم و منم زیادی گیر دادم ولی من رفتارمو تغییر میدم و نهایتا سه ماه منتظرت میمونم ، اونموقع اگه دوست داشتی وهنوز حسِ خوبِ قدیم رو بهم داشتی باهم ادامه میدیم اگه نه، رک حرفتو بزن بگو نمیخوامت تا تموم کنیم.....والا همیشه حرفاتونو رک به طرف بزنید به خاطر غرور واینچیزا خودتونو علافشون نکنید،

رفتاری که شما انجام دادکی نشان از وابستگی و مهرطلبی شما داره که باعث دور شدن فرد مقابل میشه. اگر میخ ...

ببین الان میخام بهش بگم نمیخام صبر کنم ب جاش رفتارهامو تغییر میدم بعد خواستی بهم رک بگو و برو

ببین بگو اگه میخوای تنها باشی باشه درکت میکنم  ولی فقط دوماه فرصت بهت میدم نمیتونم چندسال عمرمو ...

اگه بعد سه ماه دوری باز تمایل نداشت باهات حرف بزنه، کلا از زندگیش برو بگو من برای همیشه میرم،  اگه دلتنگت بشه خودش زنگ میزنه،یعنی صدسالم بگذره پسر دلتنگت بشه باز زنگ میزنه، پس نترس فکر کنی اگه بهش بگی میرم دیگه اونم میره،قول چندسال بپاش موندن رو بهش نده، چون اینجوری خیالش راحت میشه که تو همیشه هستی و دلتنگت نمیشه ولی وقتی بترسه داره ازدستت میده زود میاد سمتت

ببین الان میخام بهش بگم نمیخام صبر کنم ب جاش رفتارهامو تغییر میدم بعد خواستی بهم رک بگو و برو

نه ، این جواب خوبی نیست. 

شما قبلا ضعف نشون دادی و حس ارزشمند بودن تو تضعیف کردی.

می دونم تلاش شما به خاطر و عشق و علاقه ای بوده که داشتین اما حضور زیادی باعث دور شدن و تضعیف شدن جایگاه تون شده. 

الان باید با اقتدار رفتار کنید.

به هیچ عنوان چنین جواب ندید که من میخوام رفتار مو تغییر بدم. 

شما فقط کافیه بی تفاوت باشید نسبت به درخواست رفتن ایشون و مدتی بهشون پیام ندید و تماسی نگیرید. 

بزارید خلا وجود تون رو حس کنه. اینطوری باز هم ارزشمند میشید در ذهنش و میاد سمت شما. 

اما اگه بخواید باز هم وابسته عمل کنید و اصرار کنید به حضور و بودنش مطمئن باشد دور میشه ازتون و رابطه تون به بدترین شکل ممکنه به هم میخوره. 

ببین الان اون اصلا دلش نمیخواد شما باهاش باشی هرچی اصرار بکنی بدتر زده وسرد میشه، بهش بگو باشه مثلا دوماه یا سه ماه فرصت میدم نه بیشتر، رفتارامم تغییر میدم، اگه تا اونموقع هنوز بهم حس داشتی و منم حسمو بهت از دست ندادم و خواستی بمونیم ، میمونیم اگه نه که برای همیشه میرم نزار خیالش راحت بشه که همیشه هستی، من زنداداشم رفت قهر،ومیگفت من مهریه میخوام ولی نمیخوام جدا بشم،  بعد داداشم گفت نه فقط طلاق ، اونم هی اصرار میکرد که نه بیا دنبالم ونمیخوام جدابشم و  هرچی اون بیشتر اصرار میکرد داداشم بیشتر سرد میشد ومیگفت نهفقط  طلاق، تا وقتی که دیگه زنداداشم ازاصرار خسته شد ورفت اونموقع داداشم وقتی فهمید داره ازدستش میده افتاد منت کشی و التماس

ببین بگو اگه میخوای تنها باشی باشه درکت میکنم  ولی فقط دوماه فرصت بهت میدم نمیتونم چندسال عمرمو ...

حرفهاتون متینه اما الان موقیعت رابطه شون به شکلی نیست که بخوان این مطالب رو مطرح کنن. و درست هم نیست که گفته بشه. چرا که باز هم ایشون رو در جایگاه ضعف نشون میده و فرد مقابل بیشتر ترغیب میشه برای ترک رابطه. 

نه ، این جواب خوبی نیست.  شما قبلا ضعف نشون دادی و حس ارزشمند بودن تو تضعیف کردی. می دونم تلا ...

خب پیام ندم ک ولم میکنه

میشه آیدی روبیکاتون یا تلگرام بدید من سوالاتم رو بپرسم و بدونم این چند مدت چیکار کنم چون خیلی دو ماه التماسش کردم ک خوب میشم و اون میگ من ازت زده شدم و الان همچین حرفی زده ک بعد چند سال اگ شد پیام میدم

حرفهاتون متینه اما الان موقیعت رابطه شون به شکلی نیست که بخوان این مطالب رو مطرح کنن. و درست هم نیست ...

چیکار کنم

من واقعا نمیدونم