2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عقد باشی مهر طلاق میخوره چه بکارت داشته باشی چه نداشته باشی و فقط با رضایت همسر بعدی اسم همسر ...

يعني پس پزشكي قانوني و اينا نميفرستن؟چون خيلي بدم مياد از اين كار🥺

پس اول مهر میخوره، بعد میره بر میداره

اره بعد میره عوض میکنه 

حتی بچه هم داشته باشی طلاق بگیری تو ازدواج بعدیت میتونی اسم شوهر اول و حذف کنی از شناسنامه

البته در صورتی که مجدد ازدواج کنی

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
يعني پس پزشكي قانوني و اينا نميفرستن؟چون خيلي بدم مياد از اين كار🥺

ببین پزشک قانونی به گمونم برای تعیین حد مهریه باشه چون دختری که باکره هست مهرش نصف میشه 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
اي بابا خيلي حال بديه خدا واسه هيچكس نخواد  من دارم ديوونه ميشم از ي طرف مادر پدرم نميدونن بكا ...

عیبی نداره عزیزم منم یساله ازدواج کردم قبلا عقد بودم شوهرم تک فرزنده مادرشوهرم نزاشت روز خوش ببینیم اخرسرم بهم افترا زد