2777
2789

ماسک بزن

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

منظورتون حالت تهوع بهتون دس میده؟ 

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگه منظورتون تهوع و ایناس قرص دمترون بخورید تا عادت کنید

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
اصلا اوضاع یجوری حالت تهوع هست حالت مرگ بهت دست میده 🤔

" پد ضد سرگیجه " یا " Motion Sickness " به صورت دو پد دایره ای شکل می‌باشد که در پشت لاله گوش و یا روی شقیقه به صورت همزمان استفاده می‌شود و تا 12 ساعت کارایی دارد و می‌تواند حالت سرگیجه و تهوع هایی که ناشی از خواندن کتاب در خودرو و یا سفرهایی که با هواپیما و یا کشتی برای برخی افراد رخ می‌دهد و همچنین حالت تهوع های .

ازین چسب دریازدگی هم میتونین استفاده کنید

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز