2777
2789
من اطرافیانم میشناسم علایم چیه ورم دست و پا ودرد در همون نقطه ای ک ورم داره 

عزیزم ورم خیلی خفیف دارم تمام بدنم درد داره الان بیشتر مفاصل انگشتای دستامه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم ورم خیلی خفیف دارم تمام بدنم درد داره الان بیشتر مفاصل انگشتای دستامه

علایمش همینه نمیدونم چرا ازمایش نشون نداده شاید هنوز اولشه اگر هم رماتیسم باشه نگران نباشید زود با دارو کنترل میشه و پیشرفت نمیکنه 

من خود آن سیزده ام که 

عزیزم تقریبا 5 ساله ک این مشکل رو دارم

کسی رو میشناسم همینجوری بود چند سال تشخیص نمیدادن تازه بعد چند سال گفتن روماتیسم همیشه میگفتن کم خونی انشالا که چیزی نباشه روماتیسم هم نباشه و همیشه سالم سلامت باشی ب زودی مشکلتون هم رفع بشه ولی دردش ب صورت چرخشی هست ی باز پا ی بار انگشت ی بار پشت همینجوری میچرخه

من خود آن سیزده ام که 

کسی رو میشناسم همینجوری بود چند سال تشخیص نمیدادن تازه بعد چند سال گفتن روماتیسم همیشه میگفتن کم خون ...

گلم تو پست کبد هم سوال پرسیدم ازتون. فکر نکنم رماتیسم داشته باشی منم یه مدت این دردها رو داشتم مخصوصا صبح که از خواب بیدار می شدم احساس ورم و درد تو مفاصل انگشتام داشتم انگشتام رو به زور باز و بسته می کرم. وقتی راه می رفتم احساس می کردم کف پام ورم داره. احتمالا به خاطر همون آنزیمای کبد باشه که بالا بوده اگه تنظیم بشن این علائم هم از بین میرن.

عزیزم علایم شما چی بود و تشخیص نهایی چی شد 

من درد پایین کمر داشتم چندین ماهه درد ک نه گرفتگی و لگن و زیر شکم نفخ معده و یبوست 

الان درد کمرم زیاد شد اومدم سایت لطفا بهم بگید وضعیت شما بهتر شد ؟

بله غزمایشاتم مثبت بود دارو خوردمدرد کمر و لگن هم دارم

کدوم آزمایشات به غیر از ژن ۲۷ مثبت بود.

مشکل گوارشی شما به چه صورت هستش؟

ایا التهاب روده هست یا مشابه اون؟ جواب پاتولوژی، التهاب روده را گزارش کرده؟التهاب معده و حالت تهوع هم دارید؟التهاب در مهره ها هم برای شما در اسکن هسته ای گزارش شده؟

مشکل قلبی چی؟ ریتم قلب منظمه؟ مشکل تنگی نفس و آسم چی ؟

ممنون میشم جواب دهید.

کدوم آزمایشات به غیر از ژن ۲۷ مثبت بود.مشکل گوارشی شما به چه صورت هستش؟ایا التهاب روده هست یا مشابه ...

من اسکن سالم داشتم،فاکتور التهابی پایین بود و فقط انتی ژن مثبت ولی تو معاینه علایمم مثبت بود

جواب پاتولوژی هم کولیت غیر اختصاصی بود من مشکل اسهال و دفع ناقص و شل داشتم