delaramnajafi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 250 عنوان پریود نشذم 104 بازدید | 3 پست سلام بچها من بازمعقب انداختم پریودم رو واقعا نمیدونم امید داشته باشم یا نه یکی دوز امکان داشت عقب بندازم اما الان۶روز عقب انداختم از اولین روز موعود دل درد های پری دل درد شدید دارم دو روزه سرگیجه خیلی هوس میکنم هی میگم دلم فلان چیز خواست یهویی نمیدونم دیگ پای راست تند تند خواب میره مهصوصا رون هام میترسم بیبی چم بزنم بازم دلم بشکنه بزنم بنظرتون فردا کمکم کنید🥹🥹 مامان کوچولو🤰🏻 1402/05/10 | 12:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rimmmaaaaa عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 2648 به نظرم بیبی چک بزن اگه هاله افتاد مشکوک بود برو آزمایشالهی ک خبر خوب بشنوی🥰😍 متاهل🧿❤️
دخترآمیتاباچان عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 2370 هوس چیز میزا که اینقدر زود سراغ ادم نمیاد این تجربه ی شخصی خودمه روی ادرارت یک قاشق نمک بریز بزارش یه جای ثابت ده تا پونزده دقیقه بهش زنان بده یه چیزی مثل توده یا سفیده تخم مرغ میاد روی ادراراگه نیاد باردار نیستی لایک نکن دوست عزیز !
rimmmaaaaa عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 2648 هوس چیز میزا که اینقدر زود سراغ ادم نمیاد این تجربه ی شخصی خودمه روی ادرارت یک قاشق نم ... ممکنه بیاد من همش هوس میکردم از اینجا شک کردم صبح بیدار شدنی دلم هندونه میخواست قبل صبحونه میخوردم از مرغ متنفر شده بودم در صورتی ک خیلی دوس داشتم متاهل🧿❤️