2821
2789
عنوان

ویروس جدیده

250 بازدید | 11 پست

سلام

کسی از این ویروس جدیده گرفته؟

رفتم دکتر بهم دارو داد و گفت ویروس جدیده رو گرفتم مثل سرماخوردگیه ....سرفه خلطی دارم و بینیمم ترشح سبز ...بجز اب نمک و دمنوش و دکتر ی راه جدید بلدین زود خوب بشم ؟کلافه شدم 🥲

اسمش چیه

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

کدوم ویروس جدید.ای خدا اگه گذاشتن زندگی کنیم

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️مامان دوتا وروجک شیطون👩‍👧‍👦در زمینه های :ساخت و ساز ملک⛏️دعاوی خانوادگی👩‍⚖️سیاست های خانومانه😉 🌺فست فود🍔بخصوص کباب و برگر😋اطلاعات بالایی دارم😃طرفدار پروپاقرص باب اسفنجی میباشمممم😁❤️خوشحال میشم بیای پیشم دوست جون🌺 کاربری دختر قلقلی مال خودم بود که نمیدونم چرا تعلیقش کردن🫤💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم ویروس جدید.ای خدا اگه گذاشتن زندگی کنیم

بخدا دیگه پاره شدیم یه طرف گرونی یه طرف کرونا بود الآنم این نمیدونم سال دیگه نون داریم بخوریم؟! اصن زنده ایم

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
بخدا دیگه پاره شدیم یه طرف گرونی یه طرف کرونا بود الآنم این نمیدونم سال دیگه نون داریم بخوریم؟! اصن ...

همونو بگو.ادمو ذره ذره میکشن

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️مامان دوتا وروجک شیطون👩‍👧‍👦در زمینه های :ساخت و ساز ملک⛏️دعاوی خانوادگی👩‍⚖️سیاست های خانومانه😉 🌺فست فود🍔بخصوص کباب و برگر😋اطلاعات بالایی دارم😃طرفدار پروپاقرص باب اسفنجی میباشمممم😁❤️خوشحال میشم بیای پیشم دوست جون🌺 کاربری دختر قلقلی مال خودم بود که نمیدونم چرا تعلیقش کردن🫤💔

من ابجیامو مامانمو اینا چند روز حالت تهوع و بدن درد داشتن چندتا از اطرافیانم همینجوری شدن میگن ویروس جدیده نمیدونم والا

ولی چیز خاصی نیست دو سه روزه حل میشه

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج✨ (تیکر کنکورمه)

من گرفتم 

دارو نوشت و آمپول 

آمپولو نزدم 

داروشم تا الان نصف کردم نصفش مونده

حال عمومیم 70درصد رو به  بهبود 

تا 3 روز دیگه احتمالا اثری ازش نباشه

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
2824
2823
2791
2779
2792