2777
2789
عنوان

معلم دوشیفت

405 بازدید | 13 پست

سلام خوبید 

خانوما اقایون کسی اینجا هست معلم باشه و دو شیفت کار کنه؟من سال اولیم بخاطر همین میگن برو روستا ولی بچه دارم و نمیتونم...اینا هم‌میگن اگ شهر میخوای باید دوشیفت کارکنی ینی چون نیرو کمه تو دوتا مدرسه صبح و عصر کار کنی

دوشیفت خیلی سخته ؟؟؟؟

یک شیفتم‌با پسرا میوفته یکی دخترا...

بعد دوشیفت ک‌بذارن حقوق دوشیفت میدن یا مث اضاف کار صد سال بعد میریزن ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی داره؟دوشیفت اصلا زوری نیست شما موظفی یک شیفت کار کنی.پدرت درمیاد قبول نکن.بعد یک شیفت میای خ ...

ینی روستا بهتره؟ی ساعت راهه...ماشین ندارم ...جادش خرابه و سرویس و اتوبوس اینا ندارع...چندپایه هست ...مدیر آموزگاری ...زمستون برفو بارون هس...بنظرتون کدوم بهتره؟

حقوق شیفت دوم‌کم تره و خیلی دیر میریزن

خیلی اذیت میکنن...میدونه من بچه دارم کوجیکه میگ برو روستا اونم روستای دوررررررررررر ها ...بعد میگم نمیشه نمیتونم مدیر مدرسه ای ک کارورزی بودم رفته صحبت کرده حتی میگ پس دوشیفت ...چون میدونه با بچه دوشیفت نمیتونم برم

ینی روستا بهتره؟ی ساعت راهه...ماشین ندارم ...جادش خرابه و سرویس و اتوبوس اینا ندارع...چندپایه هست .. ...

روستا تک پایه خوبه اگ‌ماشین داری وگرنه کلی کرایه باید بدی.بنظرم‌تک شیفت شهر رو انتخاب کن

منم الان دقیقا شرایط مشابه شما برام پیش اومده شما اون موقع دو شیفت رفتی یا روستا؟

من‌رفتم روستا بهترم بود از شهرسخت‌گیری نبود ولی اگرم شهر دوس داری دوشیفت بردار اول سال هرکس دوشیفت برداشت بعد نهایتااااااا یک ماه تک شیفتش کردن...