2821
2789

متاسفانه از 40سالگی به بعد به دلیل کاهش یا افزایش یه سری هورمون ها این اتفاق میوفته

تنها راهشم رژیمه

مصرف شکرمصنوعی رو باید کامل قطع کنید

کربوهیدرات ها هم به صورت خیلی کم و محدود مصرف کنید

و اینکه هر روز پیاده روی کنید.

واقعا تاثیر داره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا نشه؟؟پ من ۴۶ سالمه . دارم لاغر میکنم شدم ۶۷ کیلو

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

عزیزم سلام

معمولا چند وقت یه بار میری حرم🥺

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

عزیزم سلام معمولا چند وقت یه بار میری حرم🥺

بستگی داره امام رضا(ع) کی دعوت مون کنه. یک وقت هایی هفته ای دو بار یک وقت هم می بینی ماهی یک بار. حرم رفتن دست خودمون نیست. باید دعوت بشیم.

بستگی داره امام رضا(ع) کی دعوت مون کنه. یک وقت هایی هفته ای دو بار یک وقت هم می بینی ماهی یک بار. حر ...

اها 

اگه یادت موندم منو دعا میکنید❤️🙏🏻

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

حتما یادم می مونه. انشالله حاجت روا باشید. شما هم هر جا که هستید برای ما دعا کنید. 

۱۰۰ صلوات میفرستم برات💚💚💚💚

میشه یه نامه بنویسم اونو بخونی برای اقا