2777
2789

دو مورد میگم فک کنیم خودتون شاغل رسمی هستین ۲۶ ساله و قد و قیافه خوبی دارین(با یه عقد ناموفق که از شناسنامه پاک شده) ماشین دارین کدومو انتخاب میکنین یا هیچ کدوم 

۱_پسری که ۱۲ ۱۳ تومن حقوق داره کارش قرار دادیه مهندسه ماشین و خونه نداره ولی ۱ و نیم میلیارد سرمایه داره 

۲_پسری که ۱۴ ۱۵ حقوقشه فقط ماشین داره خانوادشم حمایتش نمیکنن ینی ندارن حمایتش کنن

حسم به هیچ کدوم زیاد ندارم

شما بودین صبر میکردین یا با یکی از اینا ازدواج میکردین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ملاک اصلی من پول و درآمد نیست

هیچ کدوم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

صبر کن 

اونی ک دلت سمتشه رو انتخاب کن و معیار هاتو داشته باشه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اخلاق و متعهد بودنش ملاکه 🙂پول داشته باشه قاضی هم باشه خیانت کنه معتاد باشه به چ درد میخوره؟  همش پول نیست گلم

بعضیامون خیلی بی‌رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می‌کنیم، دردایی که خیلی بزرگ‌تر از قد و قواره‌ی ماست. هیچ‌وقت حق انتخابی براشون نداشتیم، زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه. دردایی که هر بار از خودت می‌پرسی خب چرا بازم من؟ و هر بار جوابی که هیچ‌وقت پیداش نکردی؛ غمگین و غمگین‌ترت می‌کنه .....💔👌از درون مرده ام!🖤 روانی شده ام دیوانه شده ام 🖤

وقتی این تاپیک ها رو میبینم میگم چقدر من برای ازدواج ساده گرفتم😅

البته همسرم رو دوست دارم و مرد خوبیه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹