2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوباره شروع شد دو روز سرویس کنید دهنمونو

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

باز قیام کردین؟ 

😁😁🤭

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
با توجه به نظرا باید فهمیده باشی  هممون برده های مطیعی هستیم :)

واقعا😂😂

با موندن تو همچین سایتی که هیچ ارزشی واسه کاربراش قائل نیست فقط روز به روز باعث میشید درآمد تبلیغ اونا بالاتر بره

نینی سایت اگه ما نبودیم هیچی نبود 

و با اینحال حرف ما ذره ای اهمیت نداره واسشون

#ایرانم💔((🌧️اومدو یادم داد تو💪بیشتره))
واقعا😂😂 با موندن تو همچین سایتی که هیچ ارزشی واسه کاربراش قائل نیست فقط روز به روز باعث میشید درآ ...

آره دقیقا مارو به پشمشونم نمیگیرن

من دیدم اینقدر داغونه دو سال کامل رفتم 

ولی خب متاسفانه تنها سایتیه که کابراش زیادن و به سوالا جواب میدن 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  

خانوما به جز اینجا گهواره هم هست که کاربراش زیاده و امکان عکس گذاشتن و حذف تاپیک توسط خودمون رو داره.حتی پست سیاسی هم میشه گذاشت و دیرتر مسدود میشیم ازونجا ولی خب اونم مثل همینجا زیر نظر فتاست

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودشیرینای نی نی سایت معلوم شدن😂

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂