🔰 چند توصیه ی خیلی مهم به کنکوری های۱۴۰۳
🔰۱_ هر چه زودتر شروع کنید منتظر نباشید تا منابع و امکانات همه فراهم شود فعلا با همان کتاب های درسی و جزوات خود شروع کنید.
🔰 ۲_ برای تهیه منابع عجله نکنید تا چاپ جدید کتاب ها بیاد تا آخر تیر می توانید صبر کنید و یا یکی دوتا از اختصاصی ها را تهیه کنید.
🔰 ۳_مکان مطالعه را از لحاظ میز و صندلی ،نور ،زیبایی و ...تجهیز کنید چرا یک سال روزانه با آن سر چکار دارید و اگر مناسب نباشد بازدهی شما را به شدت کم می کند مثل اینکه با ژیان برید مسافرت.
🔰۴_ هیجانی و با ساعت مطالعه بالا شروع نکنید ولی ساعت مطالعه هم خیلی کم نباشد مثلا ۵تا ۸ ساعت زمان مناسبی هست.
🔰 ۵_حتما با برنامه ریزی پیش بروید ،برای داشتن دید کلی از برنامه ی آزمون قلمچی استفاده کنید البته تا حدودی تغییر دهید و فصل دوم کتاب ۱۰ جهش طلایی تا رتبه ۱۰۰ را حتما مطالعه کنید.
🔰 ۶_اگر توانایی مالی دارید حتما از کمک مشاور استفاده کنید چرا که سال کنکور سال تجربه نیست و حرف های کلیشه ای خودم بهترین مشاور خودم هستم را کنار بگذارید و حتی اگر مشاور دارید کتاب ۱۰ جهش طلایی تا رتبه ۱۰۰ در کنکور را تهیه کنید. و بخوانید تا حرفه ای پیش برید.
🔰 ۷_مستقیم به سراغ فیلم آموزشی نروید ابتدا صبر کنید مدتی با کمک درسی بخوانید اگر یاد نگرفتید بعد تصمیم بگیرید.
🔰 ۸_برای آموزش خود بهتر است به تربیت زیر عمل کنید ابتدا کلاس حضوری نتوانستید کلاس آنلاین نتوانستید فیلم آموزشی استفاده کنید.
🔰 ۹_ امروز و فردا نکنید از همین امروز شروع به مطالعه کنید زمان در حال گذر هست شما حداقل ۲۰ روز وقت لازم دارید تا خودتان را بشناسید.
🔰 ۱۰_مواظب هزینه های خود باشید و از این همین ابتدا تمام کلاس ها و تمام کتاب ها را نخرید و ثبت نام نکنید اجازه بدید در طول مسیر با توجه به نیاز
الان منبع دوم یا ثبت نام کلاس و کمک درسی با هم و موارد مشابه نیاز نیست
مشاور:شمس