پارلااا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1894 عنوان لباس 102 بازدید | 10 پست سلام بچه ها من خواهرم نامزد کرده الان قراره اخر هفته دعوتش کنن خونه مادر شوهرش یه مهمونی خانوادگی اما مهمونای خانواده نامزدش زیادن درواقع همه میخوان خواهرما ببینن حالا خواهرم مونده چی بپوشه خودش میگه اورال من میگم کت و شلوار به نظر شما چه بپوشه 1402/05/10 | 08:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هوراسآ عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 3716 کت و شلوار رسمی تره موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜
tani_oix عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1700 کت شلوار کلا کت شلوار قشنگه:))البته بستگی داره اوراله چه شکلی باشه ولی من باشم بازم کت شلوار انتخاب میکنم ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!
haaavin عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 2961 اورال به روزتره قطعااما خب خیلی بستگی به محیط خانوادگیشون دارهگاهی بعضی مواقع کت و شلوار انتخاب بهتریه
پارلااا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1894 صدرصد کت و شلوار اورال مناسب نیست کت کوتاه یا بلند به نظرتون منم میگم اورال مناسب نیس گوش نمیده
پارلااا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1894 اورال به روزتره قطعا اما خب خیلی بستگی به محیط خانوادگیشون داره گاهی بعضی مواقع کت و شلوار انتخاب ... خودش همینه میگه میخواد شیک باشه محیط خانواده پسرم تا حالا فامیلاش ندیده و نمیدونه اما قطعا مختلطه
tani_oix عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1700 خودش همینه میگه میخواد شیک باشه محیط خانواده پسرم تا حالا فامیلاش ندیده و نمیدونه اما قطعا مخ ... کت شلوارای خیلی شیکیم هست میتونه بگرده ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!
haaavin عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 2961 خودش همینه میگه میخواد شیک باشه محیط خانواده پسرم تا حالا فامیلاش ندیده و نمیدونه اما قطعا مخ ... یه مدل اورال دیدم که روش کت کوتاه میخورد خیلی شیک و خوشگل بودبعدم عزیزم خواهرتون تازه عروسه اگر یکم ژیگول تر هم باشه ایرادی نداره
tani_oix عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1700 کت کوتاه یا بلند به نظرتون منم میگم اورال مناسب نیس گوش نمیده کت شلوار کوتاه بنظرم قشنگ تر و شیک تره البته بستگی به جو اونجاعم داره ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!