2777
2789
عنوان

دهمیاا

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 256 پست
بخاطر شرایطی ک دارم  مجبور شدم اونجا نرم و  برم تو رشته انسانی با اینکه علاقه چندانی ندارم ...

الان معدل امسالت چطور شد؟ نمیتونی تغییر رشته بدی؟

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج✨ (تیکر کنکورمه)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرتون تجربی خیلی سخته من هنوز نمیدونم چه رشته ای برم همه حفظ کردنیام بیست شدم ولی انسانی آینده ن ...

ببین انسانی زیر شاخه تو دانشگاه زیاد داره ولی تجربی تو باید خودتو  بکشی تا بتونی شاید  پیراپزشکی قبول شی 

تا وقتی ک این سهمیه ها تو کنکور هست قبول شدن تو رشته تجربی حالاحالاها  موندگار 

پسر خالم سه سال تمامم دبیرستان درس خوند و هیجا نمی‌رفت حتی خرید ...از بچگی کلاس زبان اینگلیسی رفته بود و مدرک داست سال اول پزشکی نیاورد بازم نشست پشت کنکور آنقدری که اصلا از اتاقش بیرون نیومد اون یکسال حتی عروسی داداشش معلوم نبود تا بلخره دانشگاه نیمه دولتی قبول شد

ببین انسانی زیر شاخه تو دانشگاه زیاد داره ولی تجربی تو باید خودتو  بکشی تا بتونی شاید  پیر ...

ولی ببین اینکه از اتاق بیرون نیومده و اینا دلیل نیستاا شاید روش مطالعش خوب نبوده یا منبعش در کل تجربی هم مثل بقیه رشته هاست و زیر شاخه هاشم زیادههه

اما در اخر باید ببینی ب چی علاقه داری مثلا دفاعی درس اسونیه ولی چون علاقه نداریم نمیفهمیم اونم همینجوریه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

موقعی که نتایج اومد منم تگ کن@eli_norozfar

باشه عزیزم سیوت کرده بودم از قبل😂💗

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین انسانی زیر شاخه تو دانشگاه زیاد داره ولی تجربی تو باید خودتو  بکشی تا بتونی شاید  پیر ...

آخه انسانی بجز تربیت معلم بقیشون لیسانس میگیری وبیکار میمونی حتی نظام هم انسانی زیاد وزیرش ندارن از اون ور میترسم برم تجربی نتونم رشته خوبی قبول بشم باتوجه به سختی کنکور درسم الان خوبه ولی خیلی شنیدم میگن تجربی سخته

نه نمی تونم اگه هم برم یکسال عقب می مونم...  معدل کل ۱۹.۳۵ با اینکه علاقه ندارم ولی مجبورم با ...

معدلت ک خوبه امیدوارم موفق باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی ببین اینکه از اتاق بیرون نیومده و اینا دلیل نیستاا شاید روش مطالعش خوب نبوده یا منبعش در کل تجرب ...

😂 دفاعی آسون نیستتتت حاظر بودم بیست برابر بیشتر درباره قرقره ها بخونم ولی اون کتاب کوفتیو بازم نکنم