2777
2789
عنوان

دهمیاا

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 256 پست
گفتم گویا ینی شنیدم از کسی اینطوریه بعدشم نتایج پنجشنبه میاد الکی نرو سایت رفته بودم مدرسه ثبت نام ...

اهاا.. ایشالا بیاد واقعا دیگه شورشو دراوردن

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج✨ (تیکر کنکورمه)

نمیدونم ولی مثلا ریاضی فصل اولش فصل 3 بود بقیه فصلا هم همینجوری کلا گیج میشه ادم زیستشم نمیدونم مال ...

اگر هزینه اش رو داری، مشاور بگیر. اگر نه در حد چیزای ابتدایی، برو‌گوش کن از نت، نحوه تست زنی و اینا. باید بلد باشی 

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر هزینه اش رو داری، مشاور بگیر. اگر نه در حد چیزای ابتدایی، برو‌گوش کن از نت، نحوه تست زنی و اینا. ...

اخه مامانم کاملا با پیشخوانی مخالفه میگه اونقد نهم خوندی بسه دیگه این چند ماه استراحت کن زوده و فلان حتی واسه کنکورم میگه از دهم زوده😑😂 

فعلا از همون گوگل نگاه میکنم ببینم چیمیشه به جز آلا کدوم سایتا خوبه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥺آره

تازه من چند وقت پیش ی کلیپ دیدم میگفت تیزهوشان امسال سخت بوده با 35 یا 40 درصدم میشه قبول شد حتی کمتر... بعد من 42 درصد زدم قبلش تیزهوشانو بیخیال شده بودم گفتم نمیشه دیگه الان استرس اونم اضافه شده😂😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر هزینه اش رو داری، مشاور بگیر. اگر نه در حد چیزای ابتدایی، برو‌گوش کن از نت، نحوه تست زنی و اینا. ...

درمورد تست زنی من نهم ک قلمچی میرفتم تکنیک ضربدر منفی و حذف گزینه و اینارو یاد گرفدم.. یه جا گفته بود این روشا دیگه برا کنکور مناسب نیس واقعا همینطوره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کتابای دهمو نه ولی نمیدونم چرا از همین الان دارم کتابای وکالتو میخونم شاید چون رو این تصمیمم که جهشی بخونم

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!
اخه مامانم کاملا با پیشخوانی مخالفه میگه اونقد نهم خوندی بسه دیگه این چند ماه استراحت کن زوده و فلان ...

رایگان جایی نمیشناسم دیگه.از همون دهم هم شروع کنی اما خوب بخونی، اوکیه. موفق باشی

بشور منو چرا تک نکردی 😕😛 منهم هستم😂

میدونی من یه لیست دارم تو اون کاربری اونایی ک برا نمونه تاپیک زده بودن و باهاشون حرف زده بودم نوشتم ک نتایج بیاد تگشون کنم😂

شمارو متاسفانه پیدا نکرده بودم خوش اومدی😂❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کتابای دهمو نه ولی نمیدونم چرا از همین الان دارم کتابای وکالتو میخونم شاید چون رو این تصمیمم که جهشی ...

انگیزتو میپسندم:))))

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درمورد تست زنی من نهم ک قلمچی میرفتم تکنیک ضربدر منفی و حذف گزینه و اینارو یاد گرفدم.. یه جا گفته بو ...

ببین عزیزم تست زنی فقط تکنیک ضربدرمنفی نیست که. انواع تست، تست آموزشی تست مروری تست زماندار و .. اینا رو تو خونه باید تمرین کمی.ضربدر منفی یه تکنیک هست برای کنترل شرایط آزمون بیشتر. تکنیک بدی هم نیست.

رایگان جایی نمیشناسم دیگه.از همون دهم هم شروع کنی اما خوب بخونی، اوکیه. موفق باشی

باش مرسییی عزیزم.. توهم همینطور❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40