2777
2789
عنوان

دارم میمیرم 😭😭

1085 بازدید | 21 پست

عضلات جفت پاهام خیلی منقبض شدن چند مدته اینطور شدم قبلا دردش قابل تحمل بود الان خیلی شدید شده   کسی میدونه بخاطر چیه و چکار کنم خوب بشم.  

لطفا اگه تجربه ای دارین بگین 

دو سال قبل هم مدت طولانی اینطور شدم رفتم دکتر مغزو اعصاب کلی آزمایش گرفت نفهمید از چیه 😑

برام دعا کنید مریضیم درمان بشه ❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من پریشب یه لحظه فکر مردم کنارم سوسکه، خیلی آرومم پا شدم. یه درد خیییییییلی شدیدی انتهای رانم گرفت یعنی مردم و زنده شدم. همینطور خشک شدم. نمیدونم رگ به رگ شد، ماهیچه گرفت....

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

برو ماساژ طب ایرانی خیلی درد داره ماساژش ولی بعدش آروم میشه

منم سمت چپم همش منقبض میشد، دختر عمومم کلا دوتا پاش ، رفت ماساژ خوب شد ، من الان خودم ماساژ کار میکنم 

نا امید نمیشم از درگاه حضرت زهرا و ائمه اطهار مطمئنم بهترین ها برام اتفاق می افته♥️

• بسیاری از متخصصین طب فیزیکی معتقد هستند که یکی از علت های اصلی اسپاسم عضلات ، کم آبی بدن می باشد. به همین دلیل توصیه می شود حداقل 8 لیوان آب در طول روز بنوشید. برای افرادی که فعالیت های بدنی زیادی دارند و ورزش می کنند ، نوشیدن مایعات فراوان بسیار مفید می باشد.
  • از دیگر علل ایجاد گرفتگی در عضلات ، کمبود پتاسیم و سدیم در بدن می باشد. به همین دلیل برای پیشگیری از بروز چنین دردهایی لازم است مصرف این مواد را در رژیم غذایی خود قرار دهید. بررسی ها نشان می دهد مصرف ویتامین E ، B ، D و زینک تا حد زیادی احتمال گرفتگی عضلات را کاهش می دهد.
  • حتما قبل از ورزش کردن بدن خود را گرم نمایید و در انتهای ورزش با انجام حرکات کششی ، بدن را سرد کنید.
  • با ورزش کردن می توانید عضلات بدن را تقویت نمایید ؛ بنابراین داشتن برنامه منظم و مناسب ورزشی تا حد زیادی خطرات اسپاسم عضلانی را کاهش می دهد.
  • در هنگام نشستن و خوابیدن به وضعیت بدنی خود بیشتر توجه داشته باشید.
خدارو شکر ....
شما یا کمبود ویتامین گروه ب دارین یا کمبود منیزیم مرتب باید اینارو استفاده کنید

ممنون عزیزم حالا میرم آزمایش میدم.   

قبلا که رفتم دکتر اصلا اینو چک نکرد فقط بررسی کرد ام اس دارم یا نه آخرش گفت هیچیت نیست 

برام دعا کنید مریضیم درمان بشه ❤️