2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

770 بازدید | 47 پست

اگه وقتی با شوهرتون قهر و ناراحتید از دستش اون بیاد همینطوری .... انجام بده ، شما باهاش همراهی میکنید؟ یا همونجور قهر میمونید ؟ اصلا حس بد پیدا نمیکنید؟

وا مگه آدم مجسمه یا عروسکه بخواد همینجوری بیاد چیز کنه🙄😐

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردا وقتی ناراحتن و تحت فشارن بیشتر اون کار انجام میدن آقا ابراز علاقه مردا و خواستنشون اونطوری، بیان میکنن پس نباید ناراحت باشی

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕

اگه قهر باشیم و اون بخواد و دلیل قهرم خیلی ناراحت کننده باشه اجازه و جسارت اینکارو بش نمیدم اصلا

خدایا میدونی؛میبینی و میتونی!حاجت ناممکن منو با عظمت و سخاوت خودت بهم بده!هرکی امضامو خوند برای حاجتم یه صلوات بفرسته
وا مگه آدم مجسمه یا عروسکه بخواد همینجوری بیاد چیز کنه🙄😐

😂😂

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕

والا ده ساله مزدوجم همچین چیزی پیش نیومده

همیشه وقتی خوش بودیم با عشق اینکار کردیم

من کلا وقتی ناراحت یا قهر باشم نمیتونم س.ک.س

شوهرمم تا حالا توی اون حالت سمتم نیومده

البته من یبار رفتم روانشناس بهم گفت تو استثنایی

که توی قهر و ناراحتی اصلا س.ک.س نمیخوای

اون قهر نیست . من قهرم  فکر میکنم این و یه راه آشتی در نظر گرفته ولی من خیلی بدم میاد تو این ح ...

شوهر من بخواد آشتی کنه این مدلی نیست میدونه اگه اینجوری آشتی کنه بدترمیشه

به حکمتش دل بسپار(خدا)
اون قهر نیست . من قهرم  فکر میکنم این و یه راه آشتی در نظر گرفته ولی من خیلی بدم میاد تو این ح ...

خب شما قهری حتما دلیلی داره که قهری یعنی شعورش واقعا ایجاب نمیکنه درین حالت نیاد جلو برا این امر؟؟؟؟بدون اینکه قبلش از دلت در بیاره

خدایا میدونی؛میبینی و میتونی!حاجت ناممکن منو با عظمت و سخاوت خودت بهم بده!هرکی امضامو خوند برای حاجتم یه صلوات بفرسته