2777
2789
عنوان

شوهر کورد...💔💔💔

1946 بازدید | 38 پست

بچه ها ببخشید عنوان تاپیک رو یکم دلشکسته زدم 😐😂

خلاصه اینکه میخوام شوهرم‌کُرد باشه از وقتی یه ویدئو تو اینستا دیدم که واسه دختره کفش طلا و کیف طلا و سه چهار تا تاجه طلا آورده بودن روزه عروسیش

تازه جاری هایه دختره هم تو ع وسی همینطوری بود طلاهاشون😁

ول جدا از شوخی

خودم خیلی کورد هارو دوس دارم میخوام حتما شوهرم کورد باشه چیکار کنم(خوشگلم باشه ها)😁

برای سلامتیم صلوات بفرست.متشکرم! کاربری دست ۲ نفره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازین خبرا نیس دلتو صابون نزن.خودم کوردم شوهرمم کورده

چطور؟یعنی پولدار و اینا نیستن؟

این کلیپی که دیدم کورد ارومیه بودن

دوستم میگفت دلم یه شوهر کورد میخاد بعد تو خیابون رو یکی کراش زد ازش پرسیدم این یا یه پسر کورد بعد میگف این بابا پسر کورد چیه 😂

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
خیلی تعصبین دخترعمم پشیمونه توی غربت نمیذاره از خونه بره بیر ن

شنیدم

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
دوستم میگفت دلم یه شوهر کورد میخاد بعد تو خیابون رو یکی کراش زد ازش پرسیدم این یا یه پسر کورد بعد می ...

دروغ چرا 

منم همینم🤣🤣🍃

دروغ چرا  منم همینم🤣🤣🍃

😂😂

خداوکیلی چرا امروز هرچی اومدم سایت هی راجب پسر کورد ازدواج کورد بود  چخبرشده من نمیدونم& ...

چون دوسشون داریم 😔😂🍃

چطور؟یعنی پولدار و اینا نیستن؟ این کلیپی که دیدم کورد ارومیه بودن

از من بپرس جانم قرار نیس چون کوردی یجور باشن 

کوردا پراکندن کورد ایلام کورد کرمانشاه کورد سنندج کورد بانه 

کورد ارومیه اینااا همه باهم فرق دارن خداوکیلی 

مثلا کوردای سنندج خیلیییییییییی تعصبین تعصبشون باعث اذیتت میشن 

کوردای کرمانشاه زن دوستن ب شدت 

مثلا کوردای ایلام یکم بروزتر روشنفکرترن