2777
2789
عنوان

عمل بینی

83 بازدید | 14 پست

دوستان خوشحال میشم دم اذانی نظرتونو راجبه عمل بینی ببینم چیه؟

بنظرتون خوبه کسی که قوز بینی نداره اما یکم بینیش گندست انجام بده؟

کلا عمل بینیو پیشنهاد میکنین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۷ ماهه عمل کردم و ب شدت راضیم

والا هرکی عمل میکنه راضیه از طرفیم انقدر تو اینستا میبینم میگن اره همه عملی شدنو فلان و مسخره میکنن که ادم یجوری میشه خودم خیلی دوست دارم انجام بدم

ببخشید میپرسم چند سالته؟

و بینیت گوشتی بوده یا استخونی؟

اینقدر این ر‌وزا تو فضای مجازی از گند زدن دکترا خبر میبینم که کلا با هرنوع اقدام زیبایی مخالف شدم

اره باید پیش یه دکتر خوب رفت ک الان دکترای خوب پول خوبیم میگیرن ماشالا

من تازه 2هفته گذشته از عملم، ورم دارم ولی راضیم ... اگه پولش هست چرا که نه. عمل کن زیباتر شو

انقدر تو این اینستا مینستا میبینم راجبه عمل بینیا پست اینا میذارن ملت میریزن تو کامنتا که اره همه مثل هم شدنو فلان یجوری شدم وگرنه خیلی دوست دارم انجام بدم

والا هرکی عمل میکنه راضیه از طرفیم انقدر تو اینستا میبینم میگن اره همه عملی شدنو فلان و مسخره میکنن ...

کار ب بقیه نداشته باش

انقدر رو اعتماد ب نفس من تاثیر گذاشته و چهرم عوض شده ک

عمل کن خوشگل شو

۲۲ سالمه 

گوشتی

انقدر تو این اینستا مینستا میبینم راجبه عمل بینیا پست اینا میذارن ملت میریزن تو کامنتا که اره همه مث ...

نظرات مردمو کار نداشته باش، من الان بینیم نسبت ب قبل خیلی جمع و جور شده ، قبلا سرش گرد و گنده بود.. اگه خیلی کوچولو و عروسکی نکنی بینی تو، زیاد مشخص هم نمیشه عمل کردی