2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فلکسیتین ی همچین چیزی اسمش هست

نگو همینجوری به این و اون

اینا باید با دوز تعیین شده و با تشخیص پزشک مصرف بشه

اکثر داروهای اعصاب و روان اعتیادآورن و مصرف یا قطع سرخود ممکنه مشکلاتی به بار بیاره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نگو همینجوری به این و اون اینا باید با دوز تعیین شده و با تشخیص پزشک مصرف بشه اکثر داروهای اعصاب و ...

هرکی میخواد داروی روانی مصرف کنه خودش میدونه باید عوارضش رو ببینه وگرنه گفتن یا نگفتن اسم از طرف من تاثیری نداره، شما گوگل هم کنی اسم داروها رو میاره برات

هرکی میخواد داروی روانی مصرف کنه خودش میدونه باید عوارضش رو ببینه وگرنه گفتن یا نگفتن اسم از طرف من ...

بله میاره ولی وقتی شما پیشنهادش میدی ممکنه اون آدم اصلا ندونه که مصرف سرخودش ممکنه باعث مشکل بشه و بره مصرفش کنه و حتی همون سرچ رو هم نزنه یا حتی افراد سن‌ پایین هم از سایت استفاده می‌کنن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
هرکی میخواد داروی روانی مصرف کنه خودش میدونه باید عوارضش رو ببینه وگرنه گفتن یا نگفتن اسم از طرف من ...

چ استدلالیه

راست میگه نباید بگین همینطوری که

داروش مغز و اعصابع بالاخره

بله میاره ولی وقتی شما پیشنهادش میدی ممکنه اون آدم اصلا ندونه که مصرف سرخودش ممکنه باعث مشکل بشه و ب ...

خدایی تذکر بجایی نمیدین، الان اینهمه آدم میان می‌نويسن برو طلاق بگیر، طرف باید بیاد بگه پیشنهاد ندین؟! از نظر من برای افسردگی این قرص خوبه، من نه گفتم تخصص هستم نه گفتم به حرف من گوش کنید، طرف خودش میدونه وقتی توو ی سایت عمومی سوال میپرسه تا چه اندازه به جواب ها استناد کنه

خدایی تذکر بجایی نمیدین، الان اینهمه آدم میان می‌نويسن برو طلاق بگیر، طرف باید بیاد بگه پیشنهاد ندین ...

دلیل این گاردت رو متوجه نمیشم من فقط چون تجربه افسردگی رو دارم و میدونم مصرف داروهای اعصاب و روان چقدر حساس و عوارض داره گفتم پیشنهادش ندی ممکنه اون آدم ندونه تا چه اندازه به جواب‌ها استناد کنه بره بخره و بخوره خودت داری میگی سایت عمومی یعنی هرکسی با هرسن و سطح اطلاعات ممکنه ازش استفاده کنه

من چیزی که باید می‌گفتم رو گفتم بیشتر از این هم نمیخوام راجب این موضوع بحث کنم قصدم هم ناراحت کردن شما نبود فقط نخواستم کسی دچار مشکل بشه به هرحال اگه ناراحتت کردم معذرت میخوام شب خوش