برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤ میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂
عزیزم اینو روانشناسی میگه استادام گفتن با توجه به مراجعه کننده هاشون و آمار جامعه و اینکه این ...
من منظورم این نیست که زن خودشو شبیه مرد کنه خب من خودم از زبون مردا شنیدم از زن ورزشکار خوششون میاد ولی با این هم موافقم که حالت مردونه نباید داشته باشن من خودم عاشق ورزش رزمی هستم اما همزمان هم دوست دارم ظرافت زنونه هم داشته باشم و دیدم که مردا خوششون میاد و تشویق میکنن اون زنایی که حالت مردونه دارن علت های مختلف داره یکیش به خاطر هورمون و این چیزاس یکی اش هم از لحاظ روحی چون از مرد جماعت ضربه خوردن یا کلا مردی تو زندگیشون نبوده بالاجبار رفتار مردونه پیدا میکنن که من اینجور زنا رو سرزنش نمیکنم یه مدل هم هستن ممکنه جوگیر شده باشن که منم تایید نمیکنم