2789
عنوان

دلم میره

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 40 پست
نه الان که نزدیک پریودمه

فکر نمی‌کنم چیز خاصی باشه ولی طب سنتی مطرح کن بنظرم 

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ممنون عزیزم بزور از خدا نمیخوام ولی واقعا دلم میخواد بچه داشته باشم شب و روزم شده فکر بچه

منم همینطور 🥲

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
مرکز مام میرم پیش دکتر لاهوتی دکتر خوبیه

عزیزم حتما طب سنتی برو

دکتر محسن مدیحی قم عالیه

دکتر سعید اسماعیلی تهران عالیه

دکتر اکبری شهریار تهران خیلی خوبه

انشالله به زودی به مراد دلت برسی، دوستان من کسیو میشناسم که به خاطر یه سری مشگلات که به وجود اومده تو زندگیش از همسرش که الان زندانه میخواد جدا بشه هشت ماهه بارداره میخواد بچه رو واگذار کنه اگه کسی خانواده مطمعن سراغ داشت بگه شماره خانومو بدم باهاش هماهنگ کنه تو مشهدن البته خودشونم در مورد اون خانواده تحقیق میکنن به هرکسی نمیدن خودش اصلا شرایط نگهداریشو نداره حالا کسی خواست خودش جزییاتشو میگه

ممنون عزیزم اگه بتونم حتما میرم🌹

خواهش میکنم گلم، ان شاءالله چه میری و چه نمیری بهترین نتیجه عایدت بشه

انشالله به زودی به مراد دلت برسی، دوستان من کسیو میشناسم که به خاطر یه سری مشگلات که به وجود اومده ت ...

ممنون عزیزدلم🙏🌹🙏

با چشمای اشکی واست دعا کردم ان شاءالله مادر بشی بزودی

شما هم برا ازدواج من دعا کن لطفا

حسم میگه تا چهل روز دیگه اتفاق خوبی میفته واست ممکنه هم ۶۰ روز ،اگر باردار شده تو این مدت حتما بهم خبر بده 

چون باید یه چیزی رو بهت بگم