2789
عنوان

دلم میره

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 40 پست
هیچوقت ناامید نباش  یه خانم آرایشگری نزدیک ما بعداز ده سال الان باردار شده بدون هیچ قرص و دارو ...

دقیقا همینطوره گلم، ناامید نیستم ولی راستش کمی خسته شدم دیگه

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

توکل به خدا کاش برا منم معجزه بشه

میشه عزیزم، بوقتش برای هممون میشه ان شاءالله 

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
ان شاءالله نتیجه میگیری حس مثبتی از تاپیکت میگیرم

قربونت برم عزیزدلم، ممنونم اومدی تاپیکم. ان شاءالله با دعای شما خوبان🌹🌹🌹

بچه ها علت درد تخمدان موقع عطسه یا سرفه چیه؟؟ البته همیشه نه.. بعضی وفتا

اگر موقع تخمک گذاریه بنظرم عادیه

اخه گرونه هزینه هاش😔

الان فرق کرده بیمه تکمیلی هست.. وام هست نازایی..شنیدم میگن درخواستی هم هست بعد اتمام درصدی از پولتو پس میدن...امیدت بخدا باشه فقط نا امید نشو❤️

اگه میشه یه صلوات برای مادر شدنم بفرستی مرسی♥🥹

عزیزم میدونی الان چقدرر راه های پزشکی و سنتی برای تقویت تخمدان هست؟؟؟عجیبه دکتر اینو گفته

نمیدونم مستقیم پیشنهاد اهدایی داد ذخیره تخمدانم بد نیست ولی ضعیفه تخمکام.نمیدونم چجوری تقویت کنم

نمیدونم مستقیم پیشنهاد اهدایی داد ذخیره تخمدانم بد نیست ولی ضعیفه تخمکام.نمیدونم چجوری تقویت کنم

وای دیوونه..تو هنوز خیلی سنت کمه...تحقیق کن دکترتو عوض کن...قول میدم تخمکات تقویت میشع

الان فرق کرده بیمه تکمیلی هست.. وام هست نازایی..شنیدم میگن درخواستی هم هست بعد اتمام درصدی از پولتو ...

ممنون عزیزم بزور از خدا نمیخوام ولی واقعا دلم میخواد بچه داشته باشم شب و روزم شده فکر بچه